Kryssning

Nu var det några dagar sen sist, det går lite upp och ner med mitt skrivande. Sitter på jobbet just nu, det är lugnt.

I kväll ska jag på kryssning med massa tjejkompisar. Det kommer att bli spännande! Jag har aldrig varit något stort fan av båtar och kryssningar och sånna grejor, så det känns lite olikt mig att göra en sån här grej. Måste tyvärr säga att jag har varit rätt fördomsfull vad gäller östersjökryssningar av olika slag... Eller mot de människor som åker på kryssningar. Så ikväll blir det upp till bevis! :)


Juletider

Nu sitter jag på jobbet som vanligt på söndagar. Det är inte alls mycket folk här. Det måste bero på att det är jul om bara några dagar... :)

Igår var jag på en liten fest hos persi, trevligt med hemmafester, det blir ju inte lika ofta nu när man är 18. Jag tog det lugnt, det var mest kul att prata med folk. Det blev en rätt tidig kväll också, var sjukt glad över det när klockan ringde 7:15 imorse. 

Och i eftermiddag ska jag på julbord, det blir första gången jag äter julmat i år. Men jag gillar det inte så mycket, det är så... gammaldags... på något sätt... Men jag älskar godisbordet! Kommer att frossa i olika små chokladbitar, knäck och allt vad det är. Mumma.

Hej hej hej!

Idag blir det julshopping... Ska till Täby nu när de öppnar, sen ska jag till skolan vid tolv och efter det åker jag tillbaka till Täby igen. Puh... Men vad gör man inte för att undvika helgen! Det kommer säkert vara stört mycket folk i affärerna då.

Jag ska julbaka i eftermiddag också, letar recept nu.

Tomas Sabo

Jag gillar Tomas Sabo! Har önskat mig berlocker i julklapp och här har ni mina favoriter:



Oj vad många det blev, men de är så fina och det är så svårt att välja!

Smycken!

Här kommer lite bilder på smycken jag gjort de senaste dagarna. De finns att köpa hos min mamma i stationshuset i Kårsta. Man kan ju köpa de här på bloggen också antar jag.. :)





Hemma idag

Idag får vi sitta hemma och plugga på svenskan, och vem tar inte chansen! Vi ska skriva CV, personligt brev och (för de som inte är klara) en artikelanalys tills imorgon. Och jag har ju såklart kvar allt... Har även matteprov senare idag, så jag ska nog passa på att plugga lite matte innan dess också, inte för att jag inte redan gjort det, utan mest för att vara på den säkra sidan, haha. Det börjar nämligen bli lite svårt nu... Låååånga uträkningar....

Hörs senare!

Plugg

Jag har matteprov på onsdag så jag bara pluggar, pluggar, pluggar nu... Eller så önskar jag att jag gjorde det. Jag har så svårt att sätta mig ner och verkligen göra det jag ska, det är så tråkigt. Just nu har jag verkligen ingen motivation, jag har redan tagit jullov tror jag. Men men, ingen rast ingen ro. Nu ska jag fasen gå ner och plugga till det där förbannade provet.

Smycken

Jag har börjat göra smycken igen. Det är verkligen kul! Jag har gjort massor med armband som jag tänkte börja sälja. Kan kanske lägga upp lite bilder här på bloggen senare.

Idag har jag pluggat matte och ätit julgodis. Mums... Pappa och min syster Elin bakade julgodis i helgen.




Oj, det blev visst ett litet uppehåll

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Har verkligen inte haft någon lust. Men nu tänkte jag att det kunde vara kul att skriva några rader minsann. Ehm... Det blir kanske inte mer än så idag. Haha. Men imorgon ska jag skriva om vad som hänt den senaste tiden, om jag minns det själv.

xoxo, gossip girl

oj nu blev det fel, det var ju inte jag som skulle säga så.

God natt menar jag :)


Presentation

Imorgon har vi (Cocoa Design UF) företagspresentation. Det har varit rätt mycket att göra nu de senaste dagarna. Men nu ska allt vara klart, så jag hoppas att det går bra imorgon.

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva de senaste dagarna, men jag har inte haft någon lust direkt.

Nu tänkte jag gå och lägga mig, så jag får min skönhetssömn inför morgondagens stora presentation. Hej svej!

Mums...

Titta var Mårten köpt med till mig, god choklad. Den ska vi mumsa på nu...


Hemma efter en arbetskväll

Nu sitter jag, mätt och betlåten, framför datorn igen. Hmm.. Har jobbat några timmar nu och kom hem för inte så länge sen. Det är alltid skönt att komma hem efter att ha jobbat tycker jag, man känner sig befriad. Mårten kom precis förbi, så jag verkar inte få någon tid för boken, som jag är så fast vid just nu. Idag har jag inte hunnit läsa mycket alls, jag får göra det imorgon istället. Måste se till att bli klar med den innan helgen, annars finns risken att jag hellre stannar hemma än att göra roliga grejer... Eller? Nej nu skojade bara, ingen risk att jag missar något kul när man äntligen får helg!

Nya kreationer

Jag och Malin har sytt idag som sagt. Det gick bra för oss och vi var effektiva. Tänkte lägga upp några bilder på färdiga plagg, och mindre färdiga...





Och här kommer "projektet"... Den kommer att bli riktigt bra, ni kan ju bara gissa vad det kommer att bli!


Det är så kul

Idag har jag och Malin sytt häcken av oss. Det är riktigt kul att få skapa lite. Lägger snart upp lite bilder från dagen.

En ny dag!

Nu sitter jag i min härliga sidenmorgonrock och skriver några rader. Malin kommer hem till mig snart för att sy lite. Resten av UF-företaget är i skolan och förbereder vår stora presentation på fredag.

Igår innan jag somnade läste jag lite mer av boken jag skrev om igår. Jag vet att den kanske är skriven för lite yngre personer, men den handlar om ungdomar i min ålder så den är kul att läsa. Jag är så trött på att läsa böcker om 35 åringar som försöker hitta en man att gifta sig med och skaffa barn osv. Det känns så avlägset för mig. Så den här boken passar mig bra just nu. Har läst ungefär hälften nu (läser snabbt) och jag kan rekommendera den. Jag rekommenderar filmen "Twilight" också, som baseras på boken. Den är mysig.

Nej, nu ska jag ner och göra lite frukost. Tror att jag lyxar till det lite med nyponsoppa, mandelbiskvier och glass.

SÖT

Haha, kolla in söta bilden på snögubbarna! Tror att de byggdes förra året, men jag minns inte riktigt. Hittade bilden nu i alla fall.


Ny topp

Här är de utlovade bilderna på linnet jag köpte i helgen.




Toppen köpte jag på urban outfitters, jag gillar "järnrören" på ryggen.

läser

Idag lånade jag "Om jag kunde drömma" på biblioteket. Kände att jag ville läsa den för att jämföra boken med filmen ("Twilight"). Den är inte svårläst, så jag är nog snart klar med den. Har redan läst 150 sidor nu i eftermiddag. Hittills är den väldigt lik filmen, men det gör mig inget.




1/12

December... Nu är det inte långt kvar till jul.

Jag sitter i skolan nu, men jag har precis slutat. Ska till körskolan snart för att gasa runt lite, det är kul men just nu känns det lite jobbigt. Det skulle vara skönt att åka hem och baka någonting gott och se en bra film. Men men, det får jag göra ikväll.

RSS 2.0