Syster

Haha, kolla vad syrran har gjort. Ni kan ju bara gissa vem som lärde henne att grilla marshmallows över ljus... Och vem som lärde mig...


Onsdags

Jag har hittat lite bilder på facebook från i onsdags, när moa fyllde 18 och vi var på tegel. Så nu får ni se!





Oj, blicken...

Helgen

I fredags åkte jag, Mårten, Anna och Martin in till stan tillsammans. Vi gick först och fikade, det är ett måste för att jag ska fortsätta vara pigg och glad. Vi fikade på waynes bara för att de har den godaste chai latten ever. Och efter ett kort stopp i mammas lånade lägenhet blev det kinesiskt och japanskt. Sushi och kinamat med andra ord. Efter att ha suttit och ätit nästan lite för länge skyndade vi till bion. Vi såg Twilight. Den var helt underbar! Jag tyckte att den var hur mysig som helst. (Jag bara måste se den snart igen...) Och som om det inte vore nog den kvällen mötte jag och Mårten upp Zarah, Maria och Therese för en nattfika. Men efter det var vi bra trötta. Men det var en riktig superkväll!

I går nu då... Jag och Mårten julshoppade som bara den. Så det blev några klappar. Jag köpte även ett linne till mig på urban outfitters. Det var fint och enkelt till fest, kan lägga upp en bild senare. Efter den stora shoppingdagen blev det kväll, festkväll. Frida hade sin försenade 18-års fest. Det var trevligt, men eftersom jag jobbar idag tog jag det lugnt. Åkte sista tåget hem. Kan ju bara säga att om inte Mårten varit med på tåget hade jag missat min station. Haha.

Nej nog om helgen nu, jag ska jobba.


En bra helg!

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen under helgen. Jag tänkte sätta mig ner på riktigt om ett tag och skriva om det jag gjort. Är nämligen på jobbet nu och det är lite att göra här.


Skola

Nu sitter jag i skolan. Vi arbetar med UF-företaget, men med lite mer formella saker än tidigare den här veckan. Företagets affärsplan har nämligen blivit utvald av lärarna som en av de bästa och vi ska därför skicka den till några UF-snubbar. Haha.

Snart ska jag träffa Mårten. Vi ska åka in till stan och julshoppa och se på bio, Twilight blir det. Jag tror att den är bra. Vi kanske får sällskap av Anna och Martin också. Sen ska vi sova kvar i stan, mamma har lånat en kompis lägenhet över helgen när hon pluggar (annars måste hon gå upp typ mitt i natten) så jag och Mårten sover nog över där. För imorgon blir det julklappsshopping.

skor

Nu när det är så mycket snö och slask ute har jag plockat undan alla sommar- och tygskor. De kommer jag ändå inte kunna använda förens det är tort ute igen.




Här är mina supersnygga skor från Ed Hardy. Love 'em!

Sminkkurs

Nu har jag precis varit hos Frida på sminkkurs, det var trevligt. Produkterna verkade vara väldigt bra! Här är en gammal bild på mig när jag och Therese hade varit på sminkkurs på make up store och lekt med lite olika färger.


Att sy

Idag har vi sytt och gjort smycken. Det är kul tycker jag, men jag känner mig öm i fingrarna efter allt nålande. Tänkte se om gymmet har några gruppträningar snart som jag kan gå på, annars tror jag att jag hoppar över det ikväll.

God morgon, god morgon...

...hör fåglar sjunga klart, god morgon, god morgon i kör!

Idag blev det en skön sovmorgon. Vaknade för en halvtimme sen. Snart kommer tjejerna hem till mig för att sy. Det är så skönt att vi inte behöver vara i skolan så mycket när vi har småföretagande. Efter det blir det nog en tripp till gymmet och på kvällen ska jag hem till Frida för en sminkkurs.

Juste gårdagen, den var kul! Vi var först hos Moa där vi fick lite tilltugg och så. Sen åkte vi till Tegel där det var bättre drag än förväntat. Men sista tåget gick strax efter tolv, och det var ju faktiskt bara en onsdag, så jag tog det hem. Lite trist kanske, men jag har varit där så många gånger förr så jag vet hur det är efter tolv ändå :)

Dagens outfit 26/11

Det här hade jag på mig idag.





Snart ska jag iväg till Moa som fyller 18 idag, grattis! Efter det bär det av till Tegel, så jag ska byta om nu. Hej svej!

Haha

Kolla in min pojkvän Mårtens bil. Det där är inte att leka med!


Heldag

Idag har det verkligen varit en heldag. Efter skolan gick jag, Moa och Frida till café Biscotti för lite fika, vi träffade Joel där också. Det var trevligt värre.


Stulen bild från Fridas blogg!

Jobbade lite efter fikapausen, sen skyndade jag direkt till gymmet för lite afrikansk dans. Nu är jag hemma, har ätit middag och tittat på tv.

Rubrik

Det bara fortsätter att snöa ute. Jag var på körlektion i morse, det kändes lite annorlunda att köra i det här vädret. Men det gick bra ändå.

Efter körlektionen var vi hos mig och sydde. Vi blev faktiskt klara med två plagg, kanske kan leta upp bilder och lägga upp senare. Tror att de finns på företagets blogg. Nu sitter jag på lektion. Hej svej!

Värsta vintern!

Kolla in vintern utanför mitt hus, det är ju inte klokt så mycket snö på bara några dagar. Men visst är det väll mysigt ändå.


Det ser ju ut som någon liten tomtestuga. Men bakom dörren där är vår bastu. Haha

90210

Jag hade tänkt att kolla på den nya serien 90210 ikväll, men kanalerna strular sen ovädret i natt, så jag vet inte om det går. Jag som såg fram emot en härlig timme framför tv:n. Men då får jag hitta på något annat att göra istället. Kanske åker hem till Mårten och bakar en kaka. JA!


Hmm...

Vad ska jag skriva om nu då?

Ska fundera ett tag tror jag.

Snö!

Det bara snöar och snöar ute, det är underbart! Idag har vi arbetat med företaget. Det snöade verkligen mycket när vi gick från stationen så det var kallt, och riktigt kul. Det är ju så halt på vägarna, så vi gick bara runt och halkade.

Kolla bara in den här bilden som jag snodde från företagets blogg.


God natt

Nu sitter jag och kollar igenom Mårtens cv. Ska snart gå och sova, är så trött! Men jag fastnade framför tvn. Da vinci koden går på tv och det är reklam just nu, så jag ska se klart den sen ska jag sova.

...

Jag vill inte...

Stor och stark...

... får gå i folkets park. Nu är det bara en timme kvar av arbetsdagen. Ska lära upp Frida snart, allt jag kan förstår ni! Hon kommer upp till mig om en halvtimme ungefär och då ska vi gå igenom arbetsrutinerna. Sen blir det body pump. Jag längtar, det är så härligt och roligt! Jag känner mig så sjukt stark och frisk, det är en underbar känsla. I like it, boys and girls!

Underbara snö

Jag hade glömt hur mycket snö det var ute, så när jag vaknade i morse blev jag lika glad igen. Jag älskar vintern, speciellt tiden nu innan jul. Det är så fantastiskt vackert ute. Tyvärr kan jag inte njuta av det idag, sitter på jobbet. Hej å hå, jobba på!

Bilder!

Oj oj! Hittade precis lite bilder på Annas blogg från gårdagen. Så de åker självklart upp dierkt!




Jag vet, så het!

Cabaret

Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag och Mårten har varit och sett Cabaret på stadsteatern. Det var trevligt, men teatern var inte den bästa jag sett. Den var underhållande, men jag kände ingen röd tråd. Den började och den tog slut, men vad fanns där emellan? Hur som helst var det en mysig dag! Vi gick runt i lite affärer, fikade, åt middag och såg på teater. Jag och Mårten har som vanligt lika kul tillsammans.

Tjejmiddagen

Igår var jag på middag hos Anna och Julia, en riktig tjejmiddag. Det var jättetrevligt och det är alltid lika kul att snacka massa skit över några flaskor vin. Haha. Självklart tog vi massa bilder så jag lägger upp de senare, om jag hittar dem, de är nämligen på Annas kamera.

Dagens outfit 21/11

När jag ändå var i farten med kameran passade jag på att ta en dagens outfit. Men eftersom att jag har självutlösare på kameran kom bara halva ansiktet med. Oj, oj så det kan gå!


Yeah!

Här är min söta jacka!

I like it!

Saco-mässan och shopping

Idag åkte alla 3:or i skolan på Saco-mässan. Jag gillar mässor, man får mycket info om allt möjligt och det får en att öppna ögonen och verkligen se vad det finns att göra efter gymnasiet. Men sen är det alla dessa kataloger! Jag gick runt och bar på säkert 5 kilo högskoleinformation. Eftersom att jag och Malin gick runt på stan efter mässan fick jag ju nästan ett gratis träningspass bara av allt jag bar på. Haha.

Jag hittade en gorgeous fuskpäls-jacka idag. En till alltså... Jag köpte lite annat smått också, men jag tänkte bara lägga upp en bild på jackan. Gör det snart!

Vi syr! Cocoa Design UF

Idag har vi börjat sy. Det känns riktigt bra faktiskt. Allt flyter på precis som det ska och jag känner mig säker på att det kommer gå bra för oss tjejer. Nästa vecka har vi massa sy-pass och då blir det jobba, jobba, jobba. Härligt!

Jag har varit på körlektion nyss. Det är alltid lika kul och som vanligt gick det bra. Om en timme ska jag på gympa, det är mamma som håller i den, så det blir till att köra hårt för min del! Måste visa hur stark jag blivit sen jag skaffade gymkortet ;)

Malin och Anna spanar in vårt material


Och här sys det!

God morgon alla!

Nu sitter jag i skolan, ska ha mentorssamtal om tio minuter. Chill. Efter det ska företaget hem till mig och börja sy. Det kommer bli awesome.

Hej så länge!

Bedtime

Nu hade jag tänkt att säga god natt. Att gå ifrån datorn är första steget, men när jag verkligen sover är annan femma. Jag kommer på så mycket "viktigt" att göra innan jag ska sova, JÄMT. Konstigt det där. Men så tror jag de flesta funkar. Man vill bara göra det och det, eller kolla det innan man kan sova. Bla, bla, bla... Men jag kan ju bara säga att jag inte är värst, nej långt ifrån... No names, eller hur Mårten?

God natt!

Struligt internet

Internet har varit konstigt nu i några timmar, så jag har inte kunnat uppdatera på ett tag. Men nu fungerar det igen, lagom tills jag kom hem igen. Jag har varit på afrikansk dans nu, men i kårsta den här gången. Det var kul! Men inte riktigt lika jobbigt som på gymmet förra veckan. Efter det övningskörde jag och pappa ett tag, men mest bara för att gå igenom vad jag lärt mig på körskolan de senaste gångerna. Jag måste bli bättre på att övningsköra med pappa, men jag blir så lat när jag är hemma. Känner mig dock taggad på att ta det där körkortet snart, så jag är lite sugen på att köra.

18,5 år

Idag är det exakt ett halvår sedan jag fyllde 18, vilket betyder att jag blir 19 om bara 6 månader. 19... 1 år sedan man blev myndig, 1 år kvar till man får köpa alkohol på systemboladet. Så det kommer inte att hända något speciellt rent åldersmässigt. Men 19 är säkert en härlig ålder, bara siffran 19 låter ju helt underbar! Haha, det är nämligen mitt turnummer (Vad det nu ska vara bra för?).

Nej nu ska jag springa in till farmor och hämta teaterbiljetter.


Jag och Emilie på min och Thereses 18-års fest!

God morgon!

Nu sitter jag i skolan på datorbaserad redovisning. Hinner bara med att skriva ett kort inlägg, för nu måste jag jobba. Hej på er så länge!

Framtiden

Jag har precis pratat i telefon med min pojkvän Mårten som har ångest inför framtiden. Han ville ha råd och det fick han. Jag är som vanligt grymt självsäker och hävdar att jag är den bästa rådgivaren i världen som givetvis aldrig har fel (vilket jag också är, såklart). Han fick massa råd som jag tror han är nöjd med och som säkert tål att funderas på. Haha. Jag gillar att "hjälpa" andra människor med problem och funderingar. Jag är född problemlösare tror jag.

God natt everybody!


Kul dag!

Im sorry.. Jag har inte uppdaterat på hela dagen. Men det beror på att den varit fullspäckad med massa grejer så jag kom hem nyss. Skoldagen kändes rätt så onödig, vi stod bara och pratade med niorna som var på besök. Stressade iväg till Gillinge efter det, hann äta lunch innan jag åkte så det kändes bra. Riskutbildningen var superkul! Jag åkte tillsammans med en tjej som heter Andrea, väldigt trevlig och duktig på att köra. Vi skrattade och pratade mycket med varandra medan vi åkte runt, runt. Efter den var klar åkte jag till jobbet, slängde i mig en korv med bröd innan jag började :) Så nu äntligen är jag hemma igen. Skönt :) Dagen har varit bra och lärorik.

Nu ska jag plugga lite matte, om jag orkar. Sen blir det natti, natti. Men jag hinner nog skriva en gång till innan jag lägger mig ;) Så det är inte god natt ännu.

God natt

Imorgon ska jag göra min riskutbildning på gillingebanan, det kommer att bli riktigt kul! Vad som är mindre kul är att dagen säkert kommer att bli stressig. Först ska jag till skolan, sen direkt därifrån till gillingebanan och efter det ska jag jobba. Jag undrar när jag kommer att ha tid att äta? Men äh, det löser sig imorgon.

God natt /Sofie

Yoga

Min mamma som utbildar sig till yogainstruktör har precis yogat med mig och min syster. skönt :)


Här ligger min syster Elin och andas.

Haha, ge mig!

Jag är sugen på någonting mumsigt. Jag är faktiskt rätt bra på att baka och laga mat, kolla bara in den fina tårtan jag gjorde till min syster när hon fyllde 12 förra sommaren... Den är till och med rosa och söt, inte bara god! Haha


Studentmössa

Vilket kaos det var idag i cafeterian i skolan. Alla treor skulle prova ut och beställa studentmössa. Det var hysteriskt! Det fanns de som köpte saker för flera tusen! Men jag anser att de använder "du kommer bara att ta studenten en gång i ditt liv" lite för hårt. Haha. Så jag köpte den billigaste mössan och la endast till lite text och en annan knapp med programmets färger, och ändå blev det nästan 500. men jag är grymt nöjd med min mössas utseende!

Jag gillar det!

Det känns som att man kommit in i bloggandet på riktigt nu. Det här blir mitt 88:e inlägg och det blir bara roligare och roligare! Men det är svårt att komma på vad man ska skriva. Jag tänker på alla stora bloggare, vilken press de måste ha på sig att bara leverera, leverera, leverera... Men där är inte jag (ännu :D), så det är inget man behöver oroa sig för. Just go with the flow!

Nu ska jag sova, så god natt på er alla!


OJ

Titta, jag trodde inte jag tog någon bild i fredags, men det gjorde jag visst! Det här är dock inte hela outfiten. Jag hade min fina bolero i spets och mina heta klackar från zara till. Över hade jag min svarta fuskpäls.




Fin

I like this one! Men jag har precis köpt nya underkläder så jag får lugna mig lite. Kanske ligger under granen i jul, vem vet? Det är ju faktiskt bara lite mer än 5 veckor kvar till julafton. Annars får jag köpa den själv för den både är snygg sitter bra. Give me santa!

Jag är...

...Äntligen hemma! Kanske inte borde skriva det här, men det var inte så kul att jobba idag. Trist att se snön falla utanför fönstret och samtidigt vara instängd på arbetet. Jag tar tydligen en aldeles för lång lunch också när jag är borta en halvtimme på en 6 timmars lång arbetsdag... Men annars hinner jag ju inte :)

13:22

Det är ingen slapp arbetsdag idag. Chefen är här för första gången på månader och slavar med mig. Trivs inte i min situation just nu. Men det är över om mindre än två timmar.

God morgon!

Nu sitter jag på jobbet som vanligt på söndagar. Här är det lugnt och skönt, de bygger om på det planet jag sitter på, så här är det inte en kotte just nu. Jag jobbar i receptionen på ett gym på söndagar, och den är flyttad nu, så det känns annorlunda att sitta på ett helt annat ställe i lokalen. Kul tycker jag!

Seg dag

Idag är det verkligen en seg dag. Mårten har precis varit ute och joggat, men jag var för lat för att följa med så jag har legat och sett på tv, ätit nachos och känt mig onyttig. Vi sitter och kollar efter recept på någon god kladdkaka nu, så snart känner jag mig säkert om möjligt ännu mer onyttig. Men det kan bara vara härligt ibland!

Huset

Hej!

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Igår var vi i alla fall på Huset i gamla stan. Det var helt okej förutom att vi fick stå i kö i mer än en timme, kom dit i helt fel tidpunkt. Väl inne dansade vi mycket. Jag och Frida var kvar längst av de i vårt gäng. Vi röjde till Grease och hade kul. Efter det blev det donken, pommes frites mitt i natten är ju lovely! Vi kom hem till Frida halv fem...


14/11

Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Jag fick tillbaka ett matteprov jag gjort, känner mig nöjd med resultatet. Efter skolan mötte jag upp Mårten och vi åkte till Täby centrum. Mårten skulle låna några böcker och jag ville fika. Det råkade bli lite shopping också. Nya underkläder, det behövdes verkligen. Två par BH:ar och ett par trosor.

22:21

Oj vad jag tränade hårt idag! Riktigt härligt nu efteråt. Men jag kommer antagligen ha en ruskig träningsverk imorgon. But that's life!

Snart...

...ska jag åka och träna!



Hemma igen

Nu har jag kommit hem från stan. Där köpte vi lite olika sytillbehör och fikade på waynes coffee. Jag och Moa stannade kvar lite längre och då hittade ja den här söta väskan. Men jag köpte den inte. Frågan är om jag gjorde rätt eller inte, för den är verkligen rolig och man blir glad av att se på den, men den är samtidigt lite för mycket. Kanske köper den någon annan dag om den finns kvar. Snart ska jag till gymmet och gå på body pump. YEAH!

Sofie gillar!

13/11

Idag ska vi in med företaget och köpa allt det vi saknar (nålar, tråd, band m.m.). Åker om en halvtimme, så jag skulle bara skriva lite snabbt.

Är hemma senare idag, då skriver jag igen.

22:48



Jag experimenterar lite med minoutfit.se just nu, och det här är... tjaa... en av mina första outfits!

Dagens shopping





Nytt!

Fick en glad överraskning idag när jag kollade på kontoutdraget, så jag passade på att följa med mamma på lite shopping. Det blev en klänning, ett par söta trosor (självklart med lite högre midja, det är så snyggt!) och en jacka. Bilder kommer upp senare.

Företaget

Idag har vi kollat igenom allt material vi har att arbeta med och skrivit upp vad det är som saknas. Moa hade med sig tårta till företagsfikat och när vi ätit den orkade vi inte sätta igång med grovjobbet igen. Då blev det klippa och klistra vid köksbordet. Vi letade igenom massa gamla tidningar efter inspiration att sätta upp på väggen i stugan.



Kolla bara in de snygga strumpbyxorna från chanel!

12/11

Förlåt för dålig uppdatering. Jag ska bättra mig.

Snart kommer mina vänner hem till mig, vi ska arbeta med företaget. Det är alltid kul tycker jag. Vi ska se vad vi behöver för att sy om dem.

Skriver mer senare!

Skola, jobb och afrikansk dans

Jag kom nyss hem från skolan. Jag känner mig alltid så trött då. Snart måste jag vända och åka tillbaka till Vallentuna för att jobba så jag ska egentligen bara hämta gymkläder och äta något nu. Efter jobbet ska jag och några kompisar testa afrikansk dans på gymmet! Det kommer bli spännande. Passet är antagligen utformat mer som träning och inte "ren" afrikansk dans, men det räcker bra åt mig. Hörs senare!

Bild från www.dansdojon.nu

Sex and the city

Nu ska jag och Mårten kolla på sex and the city. Jag har redan sett den en gång, men den var så bra så jag kan se den igen.


10/11

Halloj!

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Det var en helt okej dag. Efter skolan tog jag och Anna en fika på café Biscotti i Vallentuna. Det var mysigt. Jag gillar fika, favoriten är ju egentligen chai latte och scones från waynes coffee. Men varm choklad med vispgrädde och kokostopp från Biscotti är också super!


Garderoben

Jag kom precis på att jag inte visat hur min garderob blev. Jag gillar att ha ordning i garderoben, men nu har jag faktiskt inte hängt kläderna i färgordning som jag brukar göra. Men i min byrå har jag sorterat kläderna efter färg, det kan ni ju se. Det där är den vita och grå/svarta lådan. Jag har fortfarande lite kläder kvar i min gamla garderob som inte riktigt passar in, så jag måste fundera på de ett tag till.





1000apor

I brist på annat har jag suttit inne på 1000apor lite för länge. Riktigt kul faktiskt. Så har ni inget annat för er kan ni ju kika in där.

God morgon

Det blev inte utgång igår, vilket jag var väldigt glad för när klockan ringde kl 7.20 i morse. Istället åkte jag på bio med massa vänner. Vi såg saw 5, den var riktigt dålig faktiskt, hade dock inte förväntat mig att den skulle vara speciellt bra.  Men det gjorde ingenting eftersom att sällskapet var så trevligt. Efter bion åkte jag med killarna hem till jocke. Det var kul att sitta och prata massa skit om allt och inget. Klockan hann bli rätt mycket innan jag åkte hem och då är det skönt med vänner som har körkort. Så jag fick skjuts hem, så snällt!!

Nu sitter jag på jobbet och degar, det är inte så kul nej. Men vad ska man göra, det är bara att jobba på.

8/11

Tiden springer verkligen iväg!

Idag har jag jobbat, det var precis lagom mycket att göra så det var helt okej faktiskt. Men att jag ska göra det imorgon också kommer att kännas tufft. Men det är bara att göra det!

Efter jobbet tränade jag, vanlig träning med maskinerna på gymmet. När jag var klar bastade jag och det var så skönt! Kände mig helt avslappnad. Ikväll blir det troligtvis utgång, men jag känner mig sugen på bio också. Jag ska ringa vännerna och se hur det blir.

Middag

Nu ska jag laga middag till mig själv och min bror. Resten av familjen är borta, men de kommer hem senare. Så det blir bara vi två som äter. Tänkte göra klytfpotatis och steka kyckling. That'll do that'll do...

Hörs senare!

Slut på ännu en skolvecka

Nu är det helg igen. Skolveckan har varit bra, lagom mycket att göra och jag känner mig nöjd med det jag gjort.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra ännu, antingen blir jag hemma eller så tar jag det lugnt med några kompisar. Ska nämligen jobba både lördag och söndag, så jag vill ta det lugnt åtminstone en av dagarna. Imorgon blir det nämligen livat, då ska vi gå ut! Det kommer nog att bli kul. Vi har inte bestämt vart vi ska gå ännu, det får bli en överraskning.


Plugg, plugg, plugg

Det är jobbigt när man är inne i en period då det är mycket i skolan. Just nu är det inte överdrivet mycket, men jag känner mig ändå trött på det. Igår hade jag matteprov, imorgon har jag inlämning av ett arbete jag gjort i en av de roligaste kurserna jag läst, Fjällets ekologi och naturgeografi, och jag och Anna ska dessutom redovisa vår reklamanalys. En analys som vi förövrigt är riktigt nöjda med! Det är ju kul! Vi håller även på att trixa med vår affärsplan för UF-företaget som ska vara klar på måndag.

Nej nu måste jag få min skönhetssömn som faktiskt är rätt viktig, annars blir jag en liten häxa imorgon. God natt!

/ ♦

Dagens köp


Kolla bara på den här supersöta kjolen från Koola Anna som jag köpte idag!

5/11

Idag har jag varit i skolan och på körskolan, har även hunnit med lite shopping med Anna och Malin. I skolan hade vi besök från en kvinna från Schweiz. Hon pratade om möjligheten att studera där och det lät spännande. Det vore ju jättekul att studera utomlands tycker jag! Och körlektionen gick bra som vanligt.

i Täby centrum köpte jag en jättefin kjol som jag kan lägga upp bild på lite senare.

Låt den rätte komma in

Just nu läser jag boken "Låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindqvist. Den är riktigt spännande. Den är ju bioaktuell just nu, så jag bara måste se filmen när jag läst ut boken! Det känns som ett beroende, den är bra så att jag måste läsa vidare samtidigt som jag mår dåligt av att läsa den för att den är så läskig. Hmm...


5/11

Idag har vi äntligen fått lite ordning i stugan där företaget ska hålla till. Det är inte klart ännu, men vi är på gång och det känns skönt!

Nu ska jag läsa en bok, sen måste jag städa. Får se om jag hinner med att övningsköra senare ikväll också, när pappa kommit hem.

Valvaka

Jag som i vanliga fall går och lägger mig rätt tidigt på vardagar känner mig riktigt trött nu. Så jag överger valvakan och min söta pojkvän i soffan och går och lägger mig nu. God natt!

Jobb och gym

Det finns inte mycket kul att skriva om idag. Jag har varit i skolan och gjort en kul analys med Anna, pluggat matte, jobbat och tränat. Och nu är jag äntligen hemma igen! Ska fortsätta med matten nu.

I natt avgörs valet i USA också! Spännande att äntligen få se vem som kammar hem det.


Jag och pappa på Brooklyn Bridge i New York.

Skola

Så sitter man i skolan igen. Är rätt trött, vill helst bara kolla på en film nu. Men det vi arbetar med är rätt kul, jag och Anna analyserar en reklambild!


Här är bilden vi analyserar, reklam för jeans av replay

Dagens shopping

Jag vet att jag har shoppat mycket den senaste tiden, för mycket. Men snart är det jul, och det betyder att man inte kan shoppa till sig själv på flera veckor, så då blir det lugnt i alla fall. Jag vet inte ens om jag ska behålla klänningen.



De här sakerna har jag köpt idag! Klänningen är fin, men det är inte riktigt min stil, så jag vet inte om jag behåller den. Får se :)

Snacka om nyheter

Nu är jag hemma från stan igen, har även hunnit förbi Mårten en sväng. Inspelningen var kul att vara med på tycker jag, över förväntan. Jag shoppade lite i stan också, kan lägga upp bilder lite senare!

Nix

Nu blev det ingen träff med företaget i alla fall. Hälften av gruppen var sjuk och de andra hade ingen lust när vi bara skulle bli tre. Jag håller med om att det är bättre att ses när alla kan. 

Jag tror att jag åker in till stan nu en sväng, ska ändå dit senare idag för att vara med på en tv-inspelning. Skriver igen när jag kommit hem.

En glad sommar-tjej i Barcelona!

Emily Brontë

Jag glömde skriva att när jag vaknade i morse hade jag Emily Brontë i ansiktet. Haha. Jag hade inte satt fast henne ordentligt på väggen (Jag var osäker på vart hon skulle sitta), så hon hade flugit därifrån och landat vid mig. Så sött.

Ha en bra dag!

3/11

För första gången på riktigt länge missade jag tåget. Jag höll på med 100 grejer samtidigt, som vanligt. Jag skulle fixa värme till stugan där företaget (Cocoa Design UF) ska hålla till, och när jag tittade på klockan var det tre minuter kvar tills tåget skulle gå. Då fick mamma köra mig det fortaste hon kunde, och när vi var framme åkte tåget iväg. Typiskt. Men eftersom "företaget" ska hem till mig idag så tror jag att jag stannar hemma och förbereder. Det är mycket att göra i stugan så det är lika bra att sätta igång redan nu.

Siluett

Idag har jag skapat en vacker vägg i mitt rum. Jag blev riktigt nöjd! Trodde aldrig att det kunde bli så bra. Ni kan ju se på de tidigare bilderna jag lagt upp att väggen ovanför min säng var helt vit och trist, men nu är den inte det längre!




Är inte helt klar än, tror jag. Ska sova nu och känna efter om det är något som saknas eller ska bort, men än så länge är jag nöjd!

Maskerad

Här kommer lite bilder från gårdagen, tog tyvärr inga bilder på festen. Men det kommer antagligen upp bilder på facebook snart, då kan jag ju lägga upp de om de är fina.


minoutfit.se

Spanade precis in nya sidan minoutfit.se. En sida av Elin Kling där man ska lägga upp sina egna outfits och inspireras av andras. Kul tycker jag, sidan verkar bra. Men jag har inte kollat in den så noggrant, ännu...


2/11

God morgon!

Nu sitter jag på jobbet, som vanligt på söndagar. Här är det superlugnt. Det beror väll antagligen på det vackra vädret. Festen igår var tyvärr ingen höjdare. Har några få bilder ifrån middagen innan festen då vi var hos Joel och Mårten. Men de kan jag inte lägga upp förens jag är hemma igen!

Ni som inte sitter på jobbet eller liknande borde passa på att gå ut i det vackra vädret idag!

Underbar dag

Vilket fantastiskt väder det är ute idag! Jag och Mårten har varit ute på en långpromenad. Vi gick förbi kyrkogården, det är så vackert när folk är där och tänder ljus.

Ikväll ska jag på maskerad. Har varit hos farmor och kollat in gömmorna. Hon har så många fina pälsar! Men det känns inte bra att låna en när man ska på fest. Tänk om den skulle bli förstörd eller stulen. Nej nej... Ikväll tar jag självklart med kameran! Så att ni får se bilder.

RSS 2.0