Nya grejer

Idag har jag klippt mig. Det är inte alls så stor skillnad. Men jag får ta en bild på mig och Mårten tillsammans sen, som är och klipper sig nu!

Det blev en sväng förbi täby centrum idag med. Mamma och pappa skulle dit, så jag hängde med.



Klänningen och toppen köpte jag igår, accesoarerna köpte jag idag (tidningen fick jag när jag köpte armbandet på bianco, då blev jag glad).

Shopping med Moa

Jag shoppade lite tillsammans med Moa idag. Men nu är jag hos Mårten, så jag kan inte lägga upp några bilder. Det kan jag göra imorgon! Det var kul att träffa Moa och få snacka massa. Hon hängde med mig hem ett tag, sen åkte jag till pojken och hon åkte hem.

Imorgon ska jag klippa mig också! Så det får jag också lägga upp en bild på imorgon.


Nya garderober var det...

Garderober som sagt var... De får ligga så tills senare ikväll, när jag kan få hjälp att montera dem. Snart åker jag till Täby centrum för att möta Moa. Så jag överger alltså mitt stackars rum som det är. Jag får ta tag i det senare, det är ju trots allt lov så jag borde ha tid.



Är det någon som har ett bra tips på maskerad-kläder förresten? Jag ska på maskerad på lördag och vet inte vad jag ska ha på mig. Hjälp!

30/10

God morgon!

Jag vaknade precis. Har velat gå upp sen åtta. Och även fast jag är trött kan jag inte sova längre, jobbigt.

Gårdagen var i alla fall kul. Mycket dans, som vanligt. Åkte hem med Therese, så det blev inte alltför sent. Var i säng runt tre tror jag, men då var jag riktigt trött. Tog tyvärr inte med mig kameran så det blir inga bilder. 

Hemma igen!

Nu är jag hemma från Ikea. Köpte en ny garderob och en matta till rummet och lite smågrejer också som alltid på Ikea. Sen passade vi även på att åka förbi outletten som ligger bredvid. Där köpte jag en vit blus och en supermysig kofta, som ni ser på bilderna.

Garderoben ligger fortfarande i kartongen, så den får ni se när den är färdigmonterad!




Titta bara vilka söta knappar min mysiga kofta har i nacken!

Frukost

Nu har mamma kokat ägg, så jag ska ner och äta frukost. Ägg är verkligen gott, och bra för kroppen! Men det ska bara vara ett om dagen har jag hört. Sen ska jag till Ikea och kolla in lite grejer till rummet.

Och viktigast av allt, det är tegel ikväll!! Haha, är så taggad. Ska faktiskt försöka ta med kameran. Om jag gör det lägger jag upp bilder imorgon såklart.

Skriver igen när jag kommit hem!

Rosa bandet

Har jobbat nu i eftermiddag, det var inte så kul direkt, men nu är jag äntligen hemma igen!

Just nu är det Rosa bandet- galan på tv som jag sitter och kollar på lite i bakgrunden. Det gör säkert många av er också.


Happy birthday

Idag fyller min vän Frida 18 år!! Grattis!!

Ny layout?

Jag fixar och trixar för att försöka göra bloggen så fin som det går...Så vad tycker ni, höger eller vänster bild? eller en helt annan kanske? Jag är inte riktigt helt nöjd med någon, men jag orkar inte göra en till just nu.


Mitt rum

Som ni redan vet vill jag göra om mitt rum lite, köpa lite nya saker. Tänkte lägga upp lite bilder på hur det ser ut nu, så ni kan se förändringen när jag gjort om (om jag gör om).



Körskola

Jag är uppe alldeles för tidigt för mitt eget bästa på ett lov. Men jag ska till körskolan nu och övningsköra.

Skriver igen när jag kommit hem!

Spinning

Har precis varit på historiens svettigaste spinningpass tror jag, det var sjukt jobbigt! Nu väntar städning och att göra klart i rummet. För ikväll kommer Mårten till mig, och då ska det vara fint :)

Två underbara år med dig!



Jag älskar dig Mårten

Helt slut!

Jag kunde inte hålla mig till att köpa nya möbler i veckan, jag var sugen på att börja fixa med mitt rum direkt. Så nu har jag möblerat om och släpat runt möbler i huset hela kvällen. Känner mig helt slut! :) Jag är inte klar ännu, men jag orkar inte fortsätta ikväll.

Imorgon är det en mycket speciell dag, men mer om det då!

Inredning

Jag gillar inredning, men jag är också bra på att stöka till det. Så mitt rum ser nästan aldrig ut som jag vill att det ska göra. Så nu ska jag ta tag i det! Tänkte köpa lite nya förvaringsmöbler, en matta och nya gardiner i veckan. Kanske blir det en ny garderob också, vem vet ;) Till er andra som också vill göra om hemma kan jag tipsa om ikeas hemsida. Lätt att hitta, många roliga funktioner och många rum att inspireras av.

Bild från Ikeas hemsida

tillbaka

Blondinbella är tillbaka allihopa. Jag gick in på hennes blogg nyss, för att kolla om hon har börjat skrivit igen, och det har hon! Bra tycker jag, det är kul att läsa hennes blogg.

Trist dag

Vilken grå dag det är idag. Det får mig att känna mig trött och rastlös, även fast jag sitter på jobbet. Det känns som att det är en bra dag för film. Ni som sitter hemma och inte har något för er kan ju titta på en bra film. Kan ju passa på att tipsa om sötaste filmen, Juno, som jag är sugen på att se just nu. Den gör mig alltid lika glad! Ellen Page är så cool i den här filmen och Michael Cera är precis lika söt som i supersugen.


God morgon

Nu sitter jag på jobbet, som vanligt på söndagar. Det bruker vara lugnt här, så jag kommer förhoppningsvis ha tid att ändra utseendet på bloggen. Jag slutar i alla fall tre, och då hade jag tänkt träna lite. Det är body pump på gymmet i eftermiddag, så det skulle vara kul att gå på det. I'll see...


Dagens outfit 25/10

En ny dagens outfit, och jag har de nya mc bootsen dagen till ära!



   


Prov och middag

Oj vilken intensiv dag det har varit. Högskoleprov mellan 8.20 till 16.20 och efter det in till stan på en mysig middag med Mårten! Högskoleprovet var rätt svårt, men det hade jag räknat med. Jag klarade det nog helt okej ändå.

Middag åt vi på Helenes krog, trevligt värre. Maten var toppen, den kände man sig välförtjänt av efter en dag med bara massa prov! Nu är vi hemma och jag är jättetrött, vilket man nästan kan förstå.

Jag tänkte lägga upp bilder på dagens outfit snart.

Högskoleprov imorgon

Imorgon ska jag göra högskoleprovet och jag är väldigt nervös. Vet egentligen inte varför jag känner en så stor press, det spelar ju ingen roll vilket resultat jag får eftersom jag klarar mig bra på mina gymnasiebetyg. Antagligen är det för att jag vill slå min pojkvän.

Det känns i vilket fall som helst viktigt att få en bra natts sömn och en god, stor frukost imorgon. Så det ska jag unna mig. Sen får jag göra mitt bästa.

Jag varnar redan nu för att uppdateringen kommer att bli dålig. Direkt efter provet åker jag och Mårten till stan, vi ska äta middag på helenes krog, så det blir en sen kväll. Jag skriver någon gång under morgondagen, men när det blir är oklart.

God natt nu, och önska mig lycka till!

Nya skor

Idag när jag och mamma var i stan köpte jag de här snygga bootsen!


Hej!

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag! Jag är hos min pojvän nu, har ätit middag här med hans familj och släkt. Kom hit direkt från stan, så jag har inte hunnit hem ännu. Jag köpte ett par snygga boots idag (som jg självklart lägger upp en bild på när jag kommer hem) och en present till en bästa vän! Spännande va... Kan tyvärr inte avslöja vad det är, eftersom hon kan få syn på det om hon läser detta.

Snart ska jag släpa med pojken hem, och då kommer bilden upp!

24/10

God morgon!

Idag ska jag till skolan, har ett "prov" i internationell ekonomi. Det är inte ett vanligt prov, utan vi får sitta och skriva fritt i 1,5 timme på lektionen, en analys om ett u-land i globaliseringen. Det blir spännande! Gillar den formen utav redovisning.

Efter skolan ska jag möta mamma för lite shopping i stan, det var länge sen jag shoppade med bara mamma så det kommer att bli kul.

Kvällen blir antagligen rätt lugn eftersom jag ska göra högskoleprovet imorgon, ska vara på universitetet 8:20, så det blir en tidig morgon för mig.

Jag uppdaterar igen när jag får tid.

Längtar

Satt och tittade på gamla bilder nyss (Ja man kommer på många orsaker till att inte behöva plugga). Då hittade jag den här härliga skid-bilden. Tror att den är från 2007, men jag är inte säker. Underbart chill vid lunchen på skidsemestern i alla fall!


Högskoleprov

På lördag ska jag göra höskoleprovet. Det är ju svårt att plugga inför det provet, men man kan ju alltid förbereda sig så gott det går. Jag kan tipsa om en sida som heter www.provtips.com, som handlar om just högskoleprovet.

Frukost!

Idag åt "UF-företaget" frukost på caféet i Vallentuna. Jättemysigt verkligen! Det måste vi göra oftare. De har frukost-erbjudande med fralla och varmchoklad/kaffe för 29:-. Enjoy!

Filmtips!

Har ni tråkigt någon kväll vill jag bara tipsa om en film jag såg i helgen, "Lars and the real girls". En söt film som både är rolig, vacker och sorglig! Se den!


Dagens outfit ;)



Det är svårt att ta en bra bild på sig själv... i en rätt liten spegel... Får be någon om hjälp nästa gång jag behöver ta en "dagens outfit". :)

Äntligen hemma

Idag har jag varit i skolan och haft matte c och internationell ekonomi. Hade eget arbete mitt på dagen så då gick jag till gymmet och körde lunch-spinning. Svettigt och härligt!

Ikväll ska jag till min pojkvän, hans syster fyller år så det ska firas! Men innan det ska jag försöka ägna mig åt plugg. Jag kanske borde lägga in en "dagens outfit" också. Jag har den nya kjolen på mig och den är verkligen mycket sötare på mig än liggandes på golvet. Gör det snart i så fall.

Cocoa Design

Vill bara passa på att tipsa om en annan blogg, cocoadesign.blogg.se. Det är mitt och mina kompisars UF-företag. Det var länge sedan vi uppdaterade, verkligen. Men det beror på att vi inte kommit igång på riktigt. Efter höstlovet blir det bättre, då ska vi börja sy.

.







Dagens shopping-resultat!

Shopping och jobb

Efter skolan åkte jag till täby centrum, skulle nämligen jobba kl. 17 och jag orkade inte åka hem mellan skola och jobb. Nu tänkte jag äta lite, sen lägger jag upp bilder på vad jag köpt idag!

.

Körlektionen gick bra! Mötte upp mamma efteråt och tog en fika. "Choklad american style" (med grädde och marchmellows) och en fralla. MUMS!

Nu sitter jag och Frida i skolan, ska snart ha möte med lärarna angående ett grupparbete vi gör tillsammans.


God morgon

Vi såg into the wild igår. Bra film!

Om en halvtimme ska jag åka till körskolan. Det kommer att bli så skönt när man har det där körkortet i handen! Men jag gillar ändå körskolan, det är kul att åka dit och få köra lite. Efter det ska jag direkt till skolan för att ha "fjällens ekologi och naturgeografi".

Film

Nu ska man hem till pojkvännen, vi tänkte se någon film, det gör vi faktiskt inte så ofta för det är alltid nått annat att göra som är viktigare. Vilken film det blir är inte bestämt ännu, det får vi se.

Nej nu måste jag skynda mig, blir hämtad om några minuter!

Skola och gym

Idag har jag i alla fall hunnit med att träna, riktigt skönt var det. Körde mest styrka, så det får bli kondition nästa gång.

Jag har varit i skolan också. Hade bara två lektioner, så det var en kort skoldag. Veckan börjar lugnt med andra ord, hur det blir imorgon och resten av veckan får jag se. Antagligen rätt stressigt eftersom det är mycket i skolan och jag måste plugga inför högskoleprovet som är nu på lördag.

Recept

"Hål i väggen", vad kan jag säga? Konstigt och underhållande får duga...

Mmm... Efter att ha ätit den goda kolasåsen insar jag att den verkligen är min favorit. Därför tänkte jag att jag kunde dela med mig av den till er.
 
Recept på kolasås:
100 g smör
1 dl ljus sirap
1 dl grädde
(låt koka i 5 minuter)
2 dl socker
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker

                                       

Glass och hål i väggen

Det blev varken gym eller jogging för mig idag. Pappa hämtade upp mig efter jobbet för lite övningskörning istället. Snart har jag det där körkortet hoppas jag.

Nu ska jag göra min berömda kolasås, supergod verkligen, och kolla på hål i väggen som börjar om lite mer än en timme. Jag har hört att det ska vara rätt kul, så det blir upp till bevis.

På gång...

Nu känns det som att jag börjar komma igång. Är ingen expert på html, så det tar sin lilla tid att ändra utseendet på bloggen. Jag sitter på jobbet nu, och det är inte många människor här, så jag har i alla fall tid att pyssla lite med den. 

Funderar på att ta en sväng förbi gymmet, men det är så fint väder så jag får se hur jag gör. Det kanske blir en joggingrunda istället.  


En glad tjej!

Hej!

Här har ni en tjej på 18 år som kände sig sugen på att starta en blogg!
Första inlägget alltså, säger inte så mycket om bloggen direkt. Vet inte själv vad jag ska skriva i den ännu, det lär bara bli det som kommer upp i huvudet just då. Hoppas det blir kul läsning!

/ The queen of diamonds


RSS 2.0