Söt alien

Jag älskar den här lilla gubben som dök upp för ett tag sen nere vid våra brevlådor. Så ful men ändå så söt. Den bara satt vid ena stolpen en vacker dag.



Idag har jag varit i skolan, i täby c och på jobbet... Jag bröt dessvärre shoppingförbudet idag, ganska rejält också. Men jag älskar allt jag köpte idag, verkligen. Ångrar det nästan inte alls, bara ytterst liiite. Och det är ju bra! De kommer säkert att bli riktiga favoriter. Ni kanske får se någonting på en "dagens outfit" imorgon. Vem vet.

Nu känns det som att jag bara sitter och svamlar, är trött så jag ska sova. God natt!


tickets

Vill ni köpa biljetter till min skiva den 12 maj är det dags nu, om ni inte vill riskera att stå utanför då... Jag har fortfarande lite biljetter kvar, men det är först till kvarn som gäller. Hör av er snarast om ni vill köpa några.


Den 27 april

Hej hej! Kom precis hem från ett kalas. Tänkte bara lägga upp lite bilder. Lånade den här schyssta tröjan av Mårten när jag var där igår, en klassisk tröja. I like it.


Juste

Jag har glömt skriva att Cocoa Design har utförsäljning på bloggen. Alla kläder för 100 kronor och alla smycken för 20 kronor (Det går att pruta). Sista chansen är nu på torsdag, den 29 april!

cocoadesign.blogg.se

Hej svej!

Bilder


1 - Grönt träd, yes.
2 - OFATTBART VACKERT i kungsan
3 - Malin började nästan gråta för att det var så fint
4 - Här tas det kort
5 - Najs
6 - Kungsan
7 - Chill på topshop medan jag provar skor
8 - Tog några få bilder hos Moa, här har vi Julia
9 - Fesen är på såklart, alltid på mg...

Sen låg kameran begravd i väskan resten av kvällen, det kanske var lika bra...

Sssssöndag

Ännu en söndag.

Igår var jag och Malin i stan. Vi gick i affärer, fikade och hade det mysigt. Det var riktigt varmt och skönt, har bilder som jag tänkte lägga upp senare. Var även på grillkväll hos Moa. Det var trevligt. Åt gott och snackade massa, you knooow. Efter det drog vi vidare till mg. Finns inte så mycket mer att säga om det...

Nu vill jag bara hem och lägga mig i solen.

Ha det gött!

24/4

Dagarna blir bara finare och finare!

Idag efter skolan åkte jag och Anna till killarna som satt och spelade kort hos Martin. Vi solade oss och hade det skönt. Sen drog jag, Anna, Martin och Patrik till Vaxholm för att äta glass. Mumsigt! Nästan som en härlig dubbeldejt, med mig som ensam singel. Höhö.

Nu har jag ätit god mat med familjen. Tänkte frächa till mig och sätta på mig lite varmare kläder och sen åka tillbaka till Martin. Anna och Patrik är nog redan där. Vi tänkte antingen se en film eller bara snacka och ha det trevligt, kan bli mg också. Vi får se, vi får se...

Ha det bra!

23/4

Det underbara vädret är på väg tillbaka och det är så härligt!

Idag har jag varit i skolan. Det var en rätt skön dag med datorbaserad redovisning och småföretagande. Efter skolan åkte Anna, Malin och jag till Täby c. Vi fikade lite i solen och kollade i butiker, jag köpte ingenting. Nöööjd.

Snart ska pappa sätta på grillen, vi ska äta lammfärsburgare med ädelostkräm och sånna goda grejer, delicious! Sen ska jag till Anna. Vi ska kolla på Twilight och bli kära i Edward ännu en gång, den snygga mannen.

Ha det bra!

Rosa

Kom på att jag tog lite "dagens outfit"-shit på mig själv i lördags. Det kan ni ju få se också.


Dagen

Så, nu ligger lite bilder uppe från skivan.

Idag har jag och mamma varit och shoppat. OCH JAG HAR EN STUDENKLÄNNING! Woho! Hittade den idag och det Känns skönt att ha fixat den nu. Den är jättefin och den är verkligen JAG. Men man vet ju aldrig, lika bra att åka och kika snart igen för att kontrollera att inget snyggare dykt upp i butikerna, höhö...

Har även second hand-shoppat, fick med mig en hel del saker hem. Det är kul och det känns okej att köpa second hand. Det blir inte lika stora summor och jag får inte samma "shoppingberoende" av det, som jag brukar säga. Haha.

Nej nu när jag har klänning och allt kan jag lika gärna skriva här med att jag har shoppingförbud en tid framöver. (Förutom några grejer... Skor till studenten och ett snyggt halsband jag spanat in... Oops) Hur länge vet jag inte, så länge som jag står ut tror jag. Men nu är det officiellt!

Så såg vi ut

Palla ord, här får ni några outfits, det räcker väll. (Har inga bilder från själva skivan, bara bilder hos mig och på vägen dit. Men det är lätt att snoka reda på bilder om ni vill se fler t.ex. på facebook)



Efter det här låg kameran i väskan... Så här tog det stopp!



Sunday morning

Gooood morning people!

Jag är lite trött idag. Var på grillkväll igår. Åkte därifrån rätt tidigt, men jag gick upp tidigt imorse också så det är därför jag är tröttis.

Ikväll ska jag på studentskiva. Jag och mina vänner skulle varit en cirkus, men det sket sig. Så nu sitter jag här utan någonting att ha på mig. Skivan har nämligen det värdelösa temat "Hej, jag har kommit fel". Men jag är rätt pysslig och kreativ av mig, så jag ska nog kunna skaffa mig något trevligt att sätta på kroppen. Om jag har tid vill säga, kommer inte att vara hemma förens fyra i eftermiddag och då har jag massa annat jag vill hinna med.

Vi hörs senare, tror jag tar med kameran ikväll så det blir lite bilder här på bloggen.


Mössan

Nej men hörrni! Mössan för sjutton. Hade nästan glömt bort mössan, DEN MÖSSAN.

Nu ska ni få se.



Woho, faaaabulous people, FABULOUS.

Fresh

Fick lite "shoppingberoende" (som jag kallar det) idag och köpte liiite för mycket grejer. Men men, jag gillar alltihop. Ni ska få se grejerna här tänkte jag, för det var ett tag sen jag la upp bilder på mina nya pryttlar. Det är på tiden så att säga.  


Äntligen fredag!

Och jag har precis fått min studentmössa. Känns gött att äntligen kunna TA på studenten, den är nära nu. Åh, fantastiiiic!

Sitter i skolan nu på datorbaserad redovisning, alltid lika snurrigt. Ska snart iväg till Täby centrum för lite shopping och fika. Mumma. Får lov att släpa på mössan kom jag på nu, men det ska nog gå fint. Jag tycker ju så mycket om den.

Hörs senare gott folk.

16/4

Kära vänner! Idag har jag varit och kollat mönster till min studentklänning. Kan inte hitta någon i affärerna, så jag tror att jag ska sy min egen. Eller kanske rättare sagt att någon annan ska sy den åt mig. Jag ska försöka så gott jag kan, men när det tar stopp får någon annan ta över.

Men för det krävs att jag hittar både ett mönster och tyg, vilket jag inte gjorde idag. Det finns alldeles för mycket att välja på. Så jag får se hur det blir, kanske blir en köpe-klänning ändå. Ja ja ja...

Har även varit på gymmet idag! Är stolt över mig själv som pallrat mig dit två dagar i rad. Tänker fortsätta med träningen nu kontinuerligt några dagar i veckan i många veckor framöver. Ska banne mig göra det nu! Haha.

Ha det bra!

15/4

Det var ett tag sen jag skrev något. Har inte direkt några planer på att skriva nått speciellt nu heller. Kom hem för en timme sen, har varit och tränat med Therese.

Juste, kan ju skriva att vi bokat en resa nu. I Juni sticker jag och tjejerna till Magaluf. Det kommer att bli riktigt kul tror jag.


Blandade bilder från de senaste dagarna

Min syster köpte en ny kamera för några dagar sen, så hon har fotat en del under helgen. Tänkte jag kunde ta några av hennes bilder och lägga upp här.


1 - Fick ett påskägg som innehöll en hel kycklingfarm
2 - Frukost i solen
3 - Träd
4 - Zombiekatten (kolla ögonen)
5 - Min syster och pappa tycker om att mata den
6 - Tussilago
7 - Påskmat
8 - Jag med mina tjej-kusiner
9 - Vi cyklade en sväng och låtsades att det var sommar
10 - Ekskogen
11 - Solnedgång

Glad påsk

Tänkte bara slänga in ett inlägg nu. Idag har jag solat, solat, solat och fikat hos mina kusiner. Ska snart tillbaka till kusinerna och grilla lite, har bara varit hemma för att ta en dusch och byta lite kläder. Ska på fest ikväll nämli.

Hej svej!

Långfredagen

Idag har jag varit i Täby centrum med min syster, mamma och min moster. Vi gick runt och kikade i lite butiker och fikade. Jag köpte en stor, stickad väst, riktigt mysig. Jag är svag för västar av olika slag.

Eftermiddagen har varit rätt seg, precis som det ska vara på långfredagen. Men nu ska jag iväg till Therese och träffa tjejerna. Vi ska äntligen försöka boka den där sommarresan.

Söt

Se vad jag hittade i mitt fönster. Helt plötsligt bara hängde det där. Det gör mig väldigt glad.



Ett kort.

Som bäst när det är från dig.

Nitade

Idag har jag pimpat ett par sandaler.


Bilderna är inte de vackraste, skorna ser lite konstiga ut. Men de är söta i verkligheten i alla fall.

Om någon ville veta det.

15:32

Snacka om att tiden har sprungit iväg idag. Jag har kollat på en film och suttit och pysslat (Ni får se bilder senare när jag är helt klar). Tittade på klockan nyss och tänkte att det kanske var dags för lunch snart. Men den var ju halv i fyra! Jag trodde att någon drev med mig och hade ställt fram klockan några timmar, men efter att ha kontrollerat alla klockor i mitt hus och insett att jag är ensam hemma så förstod jag att det inte är någon som luras. Klockan är helt enkelt väldigt mycket och det är inte konstigt att jag är hungrig.

Till köket!

Båt


1 - Glada tjejer på tåget
2 - Lisa/TJ/BL....
3 - Ett stopp på donken innan båten
4 - Glada tjejer på båten
5 - Hytt
6 - Smile
7 - In i dimman
8 - Closeup på Metin
9 - Det var soligt i killarnas hytt ?
10 - Glada tjejer i en hytt
11 - Trött
12 - Speglar
13 - Killarna ville ha mat
14 - Breakfast time! Woho
15 - Speglar, speglar...
16 - Det var halvsoligt i vår hytt

Spontant

Hej och förlåt för uppehållet. Men jag har faktiskt varit i Finland över natten, kan man säga.

Åkte på kryssning igår. När mina vänner bokade resan för ganska länge sen valde jag att inte följa med. Men jag blev lite sugen på att åka igår, jag hade ändå inget för mig så jag ringde vännerna och kollade om det fanns en plats över och det fanns det! Så kryssnig fick det bli. Väldigt spontant och sånt gillar ju jag.

Ikväll skulle jag egentligen till Tegel, men nu dök det upp ett mycket mysigare alternativ. Så det blir lite zombie-filmer, glass och dumleklubbor istället. Måste skynda mig nu, någon vill tydligen börja se på film.

Bilder från kryssningen kommer upp senare.


Jag gillar det

Det är kul att ni är så duktiga på att besöka mig nu igen. Det var en liten svacka för någon vecka sen, aj aj. Men nu är ni tillbaks. Jag gillar det.

Har försökt att fixa och trixa lite med designen nu. Har ändrat en del småsaker idag men jag tror knappt att de märks. Men jag tröttnade nu eftersom jag inte förstår hur jag ska få bort linjerna under texten i menyn. Dumt. Får klura på det.

Sov sött kära vänner så hörs vi när solen är uppe igen.

min dag

Efter att jag skrivit inlägget imorse gick jag ut för att sola lite, men det blev det inte mycket av. Det var ju inte alls så varmt som jag hoppats på, och Anna ville åka till stan, så vi gjorde det istället. Det var mysigt. Vi åt mat i kungsan, kikade i lite butiker och satte oss och åt hallon, jordgubbar och ananas vid vattnet i gamla stan. Här kommer lite bilder.


1 - Anna i kungsan
2 - Jag i gamla stan
3 - Hallon
4 - Ananas och jordgubbar
5 - Hallon
6 - Skor
7 - Vatten och hus i gamla stan
8 - Anna och ananas
9 - Ny tisha för 37 kr (!)

Måndag 6/4

Yes, yes, yes, det fina vädret är tillbaka idag!

Igår var vädret inte fullt lika vackert, men det var inte speciellt kallt heller. Efter jobbet åkte jag och Anna till stan. Först kikade vi i lite butiker, men ingen av oss köpte något. Sen gick vi och åt en jättegod ceasarsallad (riktigt somrigt och fräscht, i like it).

Eftersom det bara var jag och Anna bestämde vi oss för att gå på bio och se en riktig tjejfilm, en shopaholics bekännelser. Den var bra, en söt, rolig film och den blev inte sämre av att killen var en riktig snygging.

Sen åkte vi till söder och satte oss på ett ställe där och drack lite vin och hade det mysigt. Det var en riktigt trevlig kväll.

Nu ska jag ut i sooooolen, bye bye.


Jobbar, sliter och jockar med mat

Sitter på jobbet nu och skriver på världens segaste dator, vad har hänt med den?

Gjorde precis en riktigt klumpig grej, haha. Hade värmt min mat (paj) och skulle gå och sätta mig och äta den. Jag tänkte att "äsch, det är lika bra att ta med allt på en gång." Så jag konkade med mig tallrik med mat, dricka, bestick, nycklar och telefon. Det gick bra, men när jag väl skulle låsa upp dörren kände jag inte för att ställa ifrån mig något. Så in med nycklarna och samtidigt hålla tallriken och balansera resten av sakerna på lillfingret (typ). Lyckades få upp dörren men precis då tappade jag tallriken! Med min goda mat!

Men... Jag lyckades rädda den! Fråga mig inte hur men när jag tittade på tallriken igen låg pajen där lite snett ute på kanten, med ett hål i sig. "Va fan nu då" tänkte jag och kollade på kläderna. Men jag var helt ren. Så jag gick in och satte mig, ställde tallriken på bordet och satte jobbtelefonen i laddaren. Då såg jag... Jag hade kört telefonen rätt igenom pajen! Haha.

Ja vad ska man säga gott folk? Det var äckligt och riktigt roligt.

4/4

Har varit i stan med min familj idag. Vi gick runt i det fina vädret, åt glass i kungsan och kikade i affärer. Jag köpte en kjol som jag tror kan bli riktigt användbar. Det är verkligen fint i Stockholm just nu, vädret idag var helt fantastiskt! Folk gick runt i linne och med bara ben, men det är lite att ta i tycker jag. Än är det inte sommar på ett tag, även fast det nästan kändes så idag.

Nu ikväll har vi varit hos farmor och farfar på en tidig påskmiddag eftersom de åker bort över påsk. Det var mysigt. Fick årets första "påskägg" som inte var ett ägg utan ett kuvert. Inget godis alltså! Men det är egentligen bara bra, lär ju bli en del nästa helg.

Det har alltså varit en rätt lugn helg för min del, känns riktigt skönt. Ska upp och jobba imorgon, as usual. Men efter jobbet sticker jag direkt till stan för att möta upp Anna! Då börjar mitt lov på riktigt.


(during construction)

Som ni säkert kan se ser min blogg väldigt annorlunda ut nu. Jag är inte klar med den nya designen ännu, tänkte byta lite färger och typsnitt. Men jag orkar inte med html-koder just nu, så jag tar tag i det senare i helgen istället.



God natt!

En dag i vårsolen

Här får ni en till dag i bilder. Det är så kul tycker jag. Vi hade "teambuilding" med företaget, så kameran låg ändå i väskan och eftersom att det var en så fin dag tyckte vi att det var kul med lite bilder. Hoho.



1 - På väg till tåget
2 - Skolgården
3 - Vi hackar...
4 - Stampar bort vintern
5 - Två tjejer utanför Ica
6 - Vi äter glass
7 - Köpte nya solbrillor igår
8 - Julgranen ska ner i Ekskogen. Julen varar fram till påska?
9 - Bakom mina solglasögon
10 - Tussilago
11 - Blå himmel
12 - Mums mums i solen

För fint!

Vädret ute är ju bara för härligt!

Har varit hemma och fixat i mitt rum hela dagen, så nu blir det fint. Har inte riktigt bestämt hur jag vill att det ska se ut ännu, men jag gör klart det i helgen.

Nu ska jag åka in till stan och gå runt i det härliga vädret, kika lite och äta någonting gott hade jag tänkt.

Ha det gött!


tema kaos

Det är lika bra att lägga upp bilderna och skriva om gårdagens skiva på en gång så att alla blir nöjda och glada.

Jag hade lite svårt att klä på mig kläder som hade med kaos och göra. Men någonting fick jag på mig i alla fall, och här har ni resultatet.


Jag mötte Therese och vi var ensamma på tåget ett tag, så vi lekte lite.


Men vi fick sällskap, så vi var tvungna att lugna ner oss lite.


Nu kommer alla bilder från själva skivan, så håll i er!


När muggen hade fastnat under skon tyckte nog de flesta att det var dags att åka hem. Vi var så trötta, så trötta.


När jag kom hem sprang jag in i köket och gjorde i ordning goda kex med ostar, tapenade och oliver och sånt på. Det var underbart, bättre än donken! Men när jag gick ner till köket i morse igen märkte jag att jag glömt ställa in sakerna i kylen. Och så var det med det, naajs.

Ny och fin

Nu har jag varit i Norrtälje med min mamma. Vi shoppade och fikade som sagt. Jag åt en tryffelkladdkaka eller vad det hette, delicious! Sen köpte jag den här lilla klänningen. Visst är den söt? Jag älskar den lite.
 


Nu håller jag på att fixar mig lite inför kvällen. Pappa lagar goood mat som jag tänkte äta innan jag sticker, fantastic! Vi hörs imorgon.

Vår

Åh. Nu har jag sett årets första tussilago OCH årets första citronfjäril. Så mysigt.

Kommer precis från skolan, har varit där och gjort det nationella provet i Sv B. Det gick bra tror jag, känns i varje fall skönt att ha det gjort.

Nu tänkte jag och mamma åka en sväng till Norrtälje i det fina vädret. Vi ska väll kika i lite affärer och fika. Sen ska jag ju på skiva, det kommer att bli kul! Ska försöka ta med kameran till alla skivor i vår, så bilder kommer nog upp efter den här också.

Ta vara på solen idag kära vänner!

RSS 2.0