28/2

Sista februari.

Idag har den här förkylda stackarn ägnat sig at att sola, läsa, shoppa och äta godis under dagen. Under kvällen har hon ätit middag, bowlat och kollat olika klipp pa youtube. Sa det gar ingen nöd pa mig.

Imorgon däremot... Da tänkte jag bege mig ut i backarna igen och vi ska till Kitzsteinhorn. En glaciär pa över 3000 meters höjd. Snacka om att jag kommer fa ont i mina stackars öron. De är väldigt känsliga för höjdskillnaderna här. Igar gick jag runt utan att höra ett smack. Haha. Nej riktigt sa illa var det inte, men nästan. Jag fasar för smärtan jag kommer att fa uppleva, hua.

Nu hör jag stegen, min bror är pa väg för att jaga bort mig härifran. Datortiden är slut. Hej da!

En förkyld en...

Hej alla glada. Gänget har precis akt iväg för att aka skidor, men jag sitter kvar pa hotellet. Har fatt nan förkylning sa jag tänkte ägna dagen at att shoppa och chilla nanstans nedanför backen. Det ska bli riktigt fint väder har jag hört, men molnen ligger fortfarande här, fast de är väldigt tunna.

Igar var vi i Bad Hofgastein och akte, det var fint men det snöade mycket. Jag akte dock bara tre ak, fick sa fruktansvärt ont i örat av att aka upp och ner sadär. Sa jag besökte staden och inte mindre än tva olika barer (helt själv, sorgligt jag vet, haha). Sen efter middagen drog vi och körde nagan skitkonstig sport, typ som curling. Det var kul, kom nästan med pa prispallen... Pappa kom trea i herrklassen, woho. Sen var det en rätt langdragen prisutdelning, österrikarna verkar älska det. Men de hade i alla fall en najs klubblokal. Sa jag har ett nytt förslag om hur bandybaren ska se ut. haha.

Aja, nu ska jag i alla fall börja med ett besök pa apoteket innan jag beger mig ut pa shoppingrundan. Hej svej!

(Ni har blivit daliga pa att läsa förresten... Kom igen!)


Afterski i Österrike...

... Är nagat det...

Jag tänkte att jag skriver lite mer idag innan jag faller ihop av trötthet. Risken finns att jag har svart att ta mig upp imorgon efter mina 100 vurpor pa brädan idag :)

Nej men afterskin som sagt. Det är lite kul att se pa andra. När vi akte fran zell am see för mindre än en timme sen var det fortfarande folket fran backarna som stod pa borden och dansade, med pjäxor och skidkläder pa. Haha. Det är ocksa kul att öppetiderna pa barerna här ar 4 pm till 4 am. Da jäklar ska man vara pigg om man ska orka aka skidor och festa dygnet runt.

Nu ska jag snart sova tror jag, sa jag orkar med morgondagen. Da ska vi tillbaka till Bad Gastein tror jag. Det är rätt bra akning där ocksa. Har varit där en gang tidigare för nagra ar sen, sa jag och brorsan är ju experterna. God natt!

26/2

Idag började dagen fint. Vi akte upp till en glaciär för att aka skidor. Backarna var helt underbara och utsikten var skitfin, men sa började det snöa efter ett tag. Västa stormen alltsa. Sa det blev en tidig afterski med tyska sanger.

Jag akte bräda idag, riktigt kul. Jag är ju langt ifran lika bra pa det som pa skidor, men det gick bra ända faktiskt. Jag tog mig ner för de flesta backarna trots all snö.

När vi kom tillbaka efter skidturen och after-skin kollade jag in affärerna här "hemma", men jag hittade inget. Sen at vi middag och efter det drog vi till zell am see för att kika lite. Vi gick in pa natt ställe som hette crayz daizy. Haha. Där var det livat. Massa fulla tyskar som skralade olika visor, men det var kul att se.

Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet och jag är riktigt trött, sa det ska bli skönt med en natts sömn igen. Sen vill jag säga grattis till Marten som fyller 21 idag! Grattiiiiiis!


Trött

Nu är vi hemma pa hotellet igen. Vi är sa sjukt trötta... Vara nya vänner har akt iväg för att aka rodel eller vad det hette, men vi orkade inte följa med. Sa vi checkade in staden, den är faktiskt stor! Finns massa afterski-ställen och affärer. Ett intersport som är typ fyra vaningar högt. Tänke kolla in det imorgon, skulle inte vara helt fel med lite ny utrustning...

Nej hörrni. Nu ska jag nog sova, sa att jag orkar med morgondagen. Förhoppningsvis far vi lika perfekt väder imorgon ocksa. Bye!

sol sol sol

Idag har vi akt skidor i Bad Gastein, det var galet fint. Perfekt skidväder och fina backar. Solen sken hela dagen, sa det blev en och annan paus för att njuta av den. Det var verkligen perfekt! Nu sitter jag pa hotellet igen, är trött. Hade egentligen tänkt att spana in nan afterski här i "byn", men jag är för trött för det. Ska vila lite upp mig lite innan middagen sa kanske vi gar ut sen ikväll. Det finns nog gott om ställen här, har sätt sjukt manga snygga skidkillar sa jag undrar vart de haller hus om kvällarna? ;)

Allt för mig, uppdaterar senare.

Dator!

Nej men ser man pa, hotellet har en dator.

Ni kan inte ana vilken otur vi rakade ut för i morse. Vi akte hemifran kvart i atta pa morgonen, sa vi var väll framme pa arlanda typ kvart över nio. Men da hade planet blivit inställt! Det var tydligen strejk i berlin där vi skulle mellanlanda. Sa det var bara att boka om biljetterna. Vi fick tag pa ett plan som gick kvart i tre till Wien, och sen ett plan därifran tio över sju till München. Sen var det en bilresa pa typ tre timmar. Sa vi kom precis fram till hotellet. Snacka om jordens drygaste flygresa.

Nej nu ska jag sova. Bye bye!

See ya!

Snart åker jag till Österrike , så vi hörs om en vecka tror jag. Ha det bra här hemma!
 


23/2

God morgon, jag är trött... Men jag kan inte sova längre.

Idag hade jag tänkt att packa inför resan. Jag åker till Österrike imorgon. Men jag ska jobba lite också och så jag hade tänkt hinna med en sväng till Täby cemtrum, men jag får se om jag orkar.

Vi hörs senare.

Nice Bruuud


Heeeeeeeej

Oj vad trött jag är, känner mig som en degklump, om man nu kan göra det.

Jag har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden, så jag tänkte passa på att slänga iväg ett inlägg såhär en tidig söndagsmorgon. Sitter ju på jobbet i vanlig ordning och här är det lugnt vill jag lova.

Igår var jag på fest hos Lukas och Walle i Markim. Det var bra stämning och massa folk. Vet inte om jag behöver skriva så mycket mer, de flesta vet ju hur det brukar se ut på en fest. Det var trevligt :) Snart kommer de säkert att dyka upp massa bilder på facebook, härligt. Man brukar ju bli så snygg efter några glas.. Haha. Nej men jag är nog inte mycket snyggare idag, känner mig sliten och trött. Men jag lever och är glad ändå. Så hej svej!

Våga vara egen - Älvsjö

Torsdagen började med en rätt skakig biltur i en överfull bil från lilla Ekskogen, genom stan och till Älvsjö. Väl på plats var det mycket som skulle fixas hit och dit.




Senare på eftermiddagen var montern och vi redo för besökare!




Efter en lång och tuff dag i Älvsjö bar det vid åttatiden av hemåt igen. Då tog jag ett långt bad och gick och lag mig för att vara laddad inför fredagen, som skulle bli vår stora dag, varför vet jag ej.

Här är bilder på "grannarnas" montrar. Min vän Louise med Lingon UF och Maria aka Ströis med Subtitles UF.
 



Vi hade massa besökare under mässan, här har ni Zarah och Therese. De langade en klassisk pose.



Det var allt för mässan. Nu sitter jag hemma och är trött. Tänkte åka till Kårsta för att se på bandy nu.

Dagens outfit

Jag börjar med en "dagens ourfit" så kan jag skriva om mässan och lägga upp massa bilder senare.


oj

Hej allihopa. Det var längesen jag skrev nu, I'm sorry!

Sitter i skolan på datorbaserad redovinsning i vanlig ordning.

Jag har klippt mig också! Så jag ska lägga upp bild på det när jag kommit hem hade jag tänkt.

Vi hörs senare.

Lugn och fin

God morgon kära vänner. Nu sitter jag på jobbet i vanlig ordning. Det har inte kommit något folk ännu, men de dyker nog upp snart.

Gårdagen blev lugn. Visserligen började det plinga till i mobilen från lite olika håll, men jag var varken sugen på melodifestivalen, stan eller något annat som innebar en lång förflyttning från mitt hem. Haha. Så jag gjorde kolasås och tittade på "Bruce den allsmäktige" med familjen. Det var mysigt. Men jag måste medge att jag hade lite ångest av att bara vara hemma två kvällar i rad.

Har en sån otrolig bacillskräck just nu ska ni veta. Jag vågar knappt ta på någonting och det står dessutom gelehjärtan framför mig som jag vill ha samtidigt som jag är helt livrädd för dem. Jag råkade nämligen just få reda på att min kära vän arbetade här igår med magsjuka. Hjälp. Så jag ska gå och tvätta händerna nu. Hej så länge!


Äh...

...Man ska inte deppa bara för att man är ensam på alla hjärtans dag (än så länge i alla fall). Jag har faktiskt fått massa fina små presenter. Titta här bara! Dock är koftan i mitten från mig själv, så den räknas egentligen inte. Hoppas ni har en fin alla hjärtans dag kära vänner.
 

 
Det här kan bli den lugnaste helgen på ett år för min del, känns det som. Det är säkert så det bör vara när man jobbar både lördag och söndag, men inte i mitt liv!

Mobil

Min mobil råkade ut för en liten olycka igår. Jag tappade den, så nu ser den ut såhär föralltid är jag rädd. Men det gör inte så mycket för den fungerar fint ändå och den var ju faktiskt gammal. Men det jag inte gillar med den just nu är att den är så tyst. När jag jobbade var det livat, men nu ikväll är den så fruktansvärt tyst. Kan det bero på att det är alla hjärtans dag? Singlar kanske inte ska ha nån uppmärksamhet då, sorgligt. Jag vill ju så gärna att den ska börja låta nu, och nej, jag vill inte ringa någon, jag vill att någon ska ringa mig. Så det så.
 



gör ingenting

Det var riktigt länge sen jag gjorde ingenting, så det känns lite konstigt. Jag är väldigt rastlös av mig. Ska nog släpa fram alla mina pärlor och göra lite smycken, något måste jag ju göra! Morgondagen blir säkert inte mer händelserik, eftersom det är alla hjärtans dag. Då ska mina kompisar vara med sina pojkvänner förstår ni. Men jag har hört om lite olika saker som händer imorgon ändå, så jag får se om det är lockande imorgon eller om något annat dyker upp.

Det är rätt bra att jag är hemma ikväll förresten, ska jobba hela helgen så jag behöver sova.


Cocoa design UF

Nej titta vad duktig Anna hon är! Och vad mycket arbete hon lagt ner på vår reklambild (eller vad man ska säga att det är). Hittade precis dessa två sneak peak-bilderna hon har lagt upp på sin blogg. Jag gillar det verkligen! Lägger upp dem här också, hoppas att det är lugnt. Anna är bäst! Kan ni gissa vem som är vem? 
 




Fredagen den 13

Hej allihopa! Kom precis hem från stan, har varit där med Moa och hämtat affischer till studentskivan och handlat saker till vårt företag. Nästa vecka ska vi vara med på "våga vara egen" mässan i Älvsjö, det kommer att bli riktigt kul!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Är sugen på skräckfilmsmaraton (you know, fredag den 13, hoho) eller bio kanske. Massa godis i alla fall. Jag är säker på att någon där ute måste känna detsamma. Men jag får ju som vanligt se vad kvällen bjuder på. Förhoppningsvis nått trevligt! 

Nu har pappa (aka matte jansson) köpt med sig kinamat. Precis vad jag var sugen på!

So long!
/S


Semla!

Har precis gjort semlor och varm choklad. mmm.. Var sugen på något gott.
 




Och nej, jag åt inte bägge två själv även fast jag vet att ni tror det. Älskar ju grädde. Nej jag gjorde faktiskt två för att överraska pappa som snart kommer hem från bandyträningen.


Trashade


Ingen inspiration

Jag vet inte vad det är med mig idag. Men jag känner ingen inspiration alls. Varken till skolarbete, bloggen eller något annat. Hmm.. Får läsa lite eller nått, så kanske den kommer tillbaka snart.
 

God morgon skola!

Sitter i skolan just nu, på datorbaserad redovisning. Det är samma röra som vanligt. Sitter och lyssnar på en genomgång om saker jag redan gjort. Så jag kan lika gärna skriva några rader.

Gårdagen: Ett besök på tegel var inplanerat, men inte utan tårta och förkrök först hos Tove som fyllde 18! Där var det mycket folk och trevlig stämning. Tove öppnade alla sina presenter, det bjöds på tårta och det var kul att prata med alla goa killar och tjejer. Väl på tegel blev det massa dans och lite snack. I like it! Fick skjuts hem av Lisas mamma, det var verkligen skönt att komma hem. Jag somnade nästan direkt i bilen och vaknade upp i Ekskogen. Haha, sen var det bara bums i säng. Det ni, gott folk, var en liten sammanfattning av min onsdagskväll.

Nu sitter jag här på en tråkig lektion. Kan ju säga att jag har mått bättre, men men. Man mår som man förtjänar, som jag brukar säga. Eller? Jag hade i alla fall kul igår.

/S


foto

Idag fotade mitt UF-företag Cocoa Design UF alla våra kläder. Bilderna har inte blivit ändrade på något sätt, men de ska så småningom redigeras och läggas upp på nytt på vår blogg/webshop. Men jag ger er den nakna sanningen! Som även ligger uppe på företagets blogg i detta nu. Här ser ni några utav dagens bilder.
  




Ny frisyr?

Jag måste klippa mig snart. Men jag vet inte hur. Antingen klipper jag bara topparna, klipper kortare, klipper riktigt kort, klipper lugg eller sparar ut håret. Det finns så många olika frisyrer att välja mellan... Men man har vissa begränsnigar. Jag till exempel kommer aldrig få ett långt, tjockt och lockigt hår. Så jag måste välja något som passar min hårtyp. Åh... Har man väl klippt av håret finns det ingen återvändo. Så nu mina vänner undrar jag vad ni har att säga om saken?

Dagens outfit 10/2

La la la, såhär såg jag ut idag!




Datorbaserad redovisning

Sitter i skolan just nu och har datorbaserad redovisning, och det är KAOS! Haha. Alla är galna och förstår ingenting.

I'll keep you updated
/S

Jeansshorts

Inte nog med att jag har rensat ur garderoben nu ikväll, utan jag har även lyckats skapa ett par schyssta jeansshorts. Jag klippte av benen på ett par trista jeans, gjorde lite hål och hokus pokus, framför mig låg dessa...




Like it, like it, like it

Skrev ju tidigare att jag hunnit med en sväng förbi Täby centrum, var där för att lämna tillbaka en jacka. Då passade jag på att köpa dessa små godingar. Klänningen är ett härligt fynd från hm för 79,50:- Den ser verkligen tråkig ut på bilden, jag vet, men den är söt på. Och färgen är underbar! Köpte även det stooora halsbandet.





Nej man kanske skulle ta och rensa ur garderoben nu, det börjar bli fullt där inne. Det är antingen det eller köpa nya galgar tror jag, men jag känner för att rensa ur all gammal skit som ändå bara är.

So long dear friends


Mina damer och herrar

Detta är vad jag har på mig idag. (Har lekt sönder bilderna, jag vet. Men det var kul)

Hemma igen

Idag har jag hunnit åka hemmifrån, varit i skolan, åkt till Täby och kommit hem igen. Det var kul. Jag ska dock äta nu, så ni får inget långt detaljerat inlägg, inte ännu i alla fall. Kan lägga upp bilder på det jag köpt senare, för jag har inget annat intressant att skriva om.

Tre små barn


Gårdagens outfit

Här kan ni se vad jag hade på mig igår, sådär lagom slappt med min söta t-shirt!
 
i



 


En ny morgon

Idag är det en ny dag, och en mycket grå sådan.

Gårdagskvällen spenderades först hos Tim och sedan på mg. När vi kom till Tim möttes vi av ett härligt gäng bandygrabbar, några före detta-bandygrabbar, Botte, bandysystern och en spelarfru, som jag såg på bandybloggen att de kommit att kallats. Haha. Där lyssnades det på musik och snackades. Trevligt, trevligt! Sen drog vi vidare till M&G. Jag kan ju bara säga att OJ vad lame det var den första timmen. Man kan verkligen inte komma dit för tidigt, då är det inte bra. Men stämningen blev bättre senare och det fylldes på med folk. Kan sammanfatta det hela och säga att det var en trevlig kväll med goa vänner!


Nymålade naglar


Gårdagen

Juste, jag skrev ju aldrig vad jag hittade på igår. Jag har haft aldeles för mycket annat på hjärnan...

Jag gick i alla fall på bio tillslut. Det blev en lugn kväll med mycket godis, trevligt sällskap och en halvbra film. Det var Jag, Mårten, Tim, Becca och Kribbe som åkte till Täby och såg på Mammut. Filmen var okej, kände att den aldrig riktigt kom igång. Men det var rätt skilda åsikter. Mårten tyckte den var otroligt bra medan Kribbe tyckte att den var skit. Haha. Jag ligger väll nånstans däremellan. Aja, det var som sagt det jag ägnade fredagen åt och vad lördagen bjuder på vet jag inte ännu. Det dyker säkert upp något. 
 


Oj vilken risig text det blev. Men så kan det vara ibland när man är trött och inte har lust att skriva, ni får ursäkta det.

Gillar randigt


Oj

Det pågår en het disskution på min blogg har jag märkt, med kommentarer hit och dit. Det var inte vad jag väntat mig. Men jag ska inte ta upp det där mer, inte vad jag tänkt i alla fall. Om det går överstyr måste jag kanske ta tag i saken, men som det är nu sköter ni det där rätt bra själva. Jag tänker fortsätta som vanligt med lite av varje, snart flyttar ni säkert "snacket" vidare till en annan plats. Hoppas ni reder upp detta snart, bäst vore det kanske om det skedde öga mot öga, men det är min åsikt. 

 Kan ju börja med att lägga upp bilder på mina nyshoppade plagg, har nämligen precis kommit hem från en shoppingtur med familjen. Det kommer snart!

Kommentar som gör mig glad!

Läste precis den här kommentaren som Emelie skrivit till mig och vad glad jag blev! Det är så kul att få lite cred för sina kläder tycker jag, för jag tror nog att de flesta som läser min blogg förstått att jag är rätt intresserad av det vid det här laget.

Hahaha, njae. Min blogg är inte så rolig. :P
Jag älskar dina kläder, de är så annorlunda från alla andras, det är stencoolt. You go girl! ;)


Och Emelie, din blogg är visst kul att läsa! Jag gillar den :)
Hihi, var bara tvungen att lägga upp kommentaren här för att jag blev så glad.

Tuff dag

Idag i skolan har jag haft två muntliga presentationer. Det var rätt jobbigt att ha bägge två, samma dag. Men jag tycker att det gick bra ändå. Efter skolan hängde Anna med mig hem. Vi gjorde mumsiga semlor och jag åt grädde med sked. Gud så gott! Sen åkte vi till gymmet för att köra ett stenhårt body pump pass med Jocke. Det är verkligen stört jobbigt och jag kan lova att träningsverken kommer att sitta i flera dagar. Så nu är jag hemma igen. Vad kvällen bjuder på får jag se, men jag känner plötsligt (kan det bero på träningspasset) att jag vill ägna mig åt något lite lugnare. Så som bio. Grabbar... Bra att ni tar tag i min kväll tycker jag. Annars kanske jag åker till stan för något lite mer festligt med Zarah och Ströis.

Döpt konstverk

Inte nog med att jag publicerade bilden på Therese och Benni aldeles nyss, jag har även tagit mig friheten att döpa konstverket. Men jag skriver inte namnet här, det kanske kan anses stötande. Men om Therese kommenterar och vill få reda på namnet kan jag lägga upp det, men annars gör jag det icke. Haha. Jag har så kul åt den bilden just nu! Den är så mycket mer än bara en bild förstår ni, den står för något mycket större än bara två människor (Med mig i bakgrunden). Oj, oj, oj... Haha.


Bilder

Nej vet ni vad. Satt precis och kollade igenom lite bilder på facebook. Då hittade jag nyårsnattens klockrenaste bildslinga. Det finns "roligare" bilder från den natten med betydligt mycket mer betydelse bakom, som denna till exempel...
 

Ni som var med och kan historian förstår innebörden av den här otroligt tunga bilden.

Här har ni i alla fall bildserien, tagen under den lite muntrare delen av kvällen:
 

Kör

Jag kom precis hem från en kör som jag och Moa varit och kollat in idag. Det är en ungdomskör och jag tror att vi kan vara de älsta där, eller bland de äldsta i alla fall. Det är kul att sjunga, så vi tänkte ge det en chans. Min mamma har bakat semlor som jag tänkte äta nu.


Dagens outfit

Detta är vad jag hade på mig idag.



Chill eftermiddag

Jag struntade faktiskt i att gå på matten i dag, så då slapp jag problemet med att ligga efter för stunden. Mårten hade bakat kladdkaka så jag åkte hem till honom för att äta lite av den. Mums!

Skola

Sitter i skolan just nu. Vi har lunchrast och det är ganska lugnt. Ränkade aldrig någon matte igår, så jag ligger efter, långt efter. Har inte haft mattelektionen ännu och jag ser inte fram emot den. Ska försöka ränka ikapp tills nästa gång vi har det.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, är sugen på att träna men det kan man ju inte göra för ofta. Så jag vilar nog idag och kör imorgon istället.


Dansa

Kom precis hem från Afropowerdance. Skönt att ha kommit igång med träningen nu igen efter att körkortet är taget och allt det där. Det är kul att träna tycker jag, för tillfället i alla fall.

Jag borde räkna matte nu, men såg precis att ett nytt avsnitt av gossip girl kommit ut, det måste jag ladda ner. Så bye bye matte.

Coco Chanel


"Friluftsdag"

Idag hade Vallentuna Gymnasium friluftsdag. Vilket innebar "egen aktivitet" för min del. Det blev en skön sovmorgon och shopping med mamma. Jag hade tänkt att träna också, men jag fick inte med mig någon och så har jag en sjuk träningsverk från body pumpen igår.

Jag köpte lite olika grejer, typ de sakerna jag lagt upp på bild här nedanför. Om du läser detta Sophie känner du säkert igen ett par av skorna. Hoppas du inte tycker det är dumt att jag köpte likadana, men jag tyckte de var så fina och jag var i behov av ett par nya gympadojor som inte blir skitiga på en gång.
 


Princess Mononoke

Ser på Princess Mononoke av Hayao Miyazaki just nu. Har bara tagit en liten paus, måste ju stoppa i mig en kaka eller så. Jag älskar verkligen alla Miyazakis filmer, de är helt underbara.


Ny-städat

Det är så skönt att ha ny-städat i rummet. Jag är dålig på att hålla mitt rum städat en längre tid, så ibland behövs en riktig rensning bland grejerna, annars får man för mycket prylar som bara står och är muppiga. Så nu ser mitt rum så här fint och fräscht ut. De vänner som brukar vara hos mig kommer antagligen att bli förvånade då jag inte möblerat om! Haha. Annars är jag rätt bra på att göra det, brukar ske ett antal gånger per år.
 




God morgon bloggen

Sitter på jobbet idag, i vanlig ordning. Lyssnar på lite musik och pratar med damerna här. Jag har på känn att det kommer bli en trevlig dag.

Igår var jag på den omtalade nachokvällen, som började riktigt trevligt. Vi åt god mat och pratade massa strunt. Sen åkte första tequilan fram, sen en till, efter det åkte jägern ut ur frysen, cidern öppnades, ölen hävdes osv. Jag var den ända nyktra, då jag skulle köra hem senare, och vi var bara några stycken. Och alla blev jättefulla. Jag hade ju såklart kul åt dem, till en början i alla fall. När Marias föräldrar kom hem var det nog bara jag som kände vilken pinsam situation vi hade hamnat i. Haha, men det var kul. Vilken upprepning säger jag bara, vilken upprepning killar och tjejer...

RSS 2.0