31/1

Så var vi framme vid slutet av januari. Imorgon är det en ny månad med nya friska tag.

Mycket som kunde gå fel gick fel igår, men trots det blev det en riktigt trevlig kväll med tjejerna, med middag och sedan goda drinkar på fridays. När det är som värst kan det ju bara bli bättre, som min pappa sa när han skjutsade mig till tåget innan middagen, och sant var det. Vilken tur! Först åt vi middag och hade det riktigt mysigt hos Regina, det är kul att umgås med tjejerna i klassen utanför skolan tycker jag. Sen halverades gänget nästan och vi fortsatte in till stan. Gick till Fridays där vi mötte upp Reginas pojkvän och hans kompis. Drinkarna där är ju bara för goda! Men man kan inte dricka så många, för man blir så mätt. "Tim och Ted-gänget" kom dit också, så det var många man kände. Jag åkte hem tillsammans med Tim och Ted med det sista tåget, det är ju så skönt att få komma hem och sova i sin egen säng, och det var kul att snacka med killarna på vägen hem. Mårten hoppade på tåget i Vallentuna också, tillsammans med en riktigt lustig kille. Kan ju bara säga att det var svårt att hålla sig för skratt.

Nu på dagen ska jag nog bara chilla, ska till Ströis senare ikväll på nachokväll. Riktigt trevligt!

Fredag hela veckan

Idag är det äntligen fredag. Har varit i skolan, hann även med en sväng förbi Täby c nyss. Lämnade tillbaka byxorna jag köpte igår, men hittade istället en jacka jag ville ha. Så jacka fick det bli!

Ska iväg igen igen om en timme ungefär, Regina har bjudit hem oss tjejer på middag. Det kommer att bli jättetrevligt tror jag. Vi ska ut sedan också. Skriver om allt som hänt imorgon. Bye!


lill-Sofie

Se vad Zarah skrivit på hennes blogg i tisdags, och vilken nostalgisk bild hon lagt upp. Tänkte bara lägga upp det här så ni får se skönheten. Och tacka så mycket! Det var kul att köra igår... Hihi
 

Bil, bil, bil...

Idag körde jag till skolan för första gången, hade med mig Jesper och Elin i bilen. Det gick bra, men det var mycket snö. Vi åkte förbi Mårtens bil, som låg i diket! Det var lite läskigt, men jag ringde honom och allt var okej. Tur det.

I skolan har vi börjat göra en film, som ska vara en introduktion till en muntlig presentation vi har nästa vecka, vår handlar om tvångshandlingar. Det är jättekul och jag tror verkligen att det blir bra. Skolans datorsystem kraschade ju såklart på eftermiddagen, så det fanns inte mycket att göra där då. Så jag åkte till Täby en snabbis, skulle lämna tillbaka de bruna skorna jag köpte för ett tag sen. Köpte även ett par byxor, som jag får se om jag behåller.

Åh det är så skönt med körkort, det går så fort och lätt att ta sig överallt!

Dagens

Tjaaaa, kan ju slänga in en dagens outfit eftersom jag ändå bara sitter här utan att göra något viktigt.





Cool guld-väst va? Det är min mammas gamla.

Bio

Jag fick en raket i rumpan och tog tag i denna sorgliga onsdagskväll. Jag trodde att alla skulle vara trötta och otaggade, men icke sa nicke. Jag fick med mig ett helt gäng, fyllde bilen på ett kick! Eller jag vet inte om den är helt full ännu, väntar på besked. Vi ska se på bio, och det går inte så våldsamt många filmer i Täby, så det får bli Bröllopsduellen. Jag tror att det är en lagom söt och tjejig film.
 


Kommentarer

Oj, oj kära vänner. Detta är ingen vanlig syn må jag säga, men det är kul med mycket kommentarer. Keep it going!


 


Det var visst väldigt svårt att se, men det är i alla fall kommentarer hela vägen.

Cocoa Design UF

Kom hem från Frida nyss, där vi varit och sytt idag. Vi tillverkade några plagg, men har fortfarande sjukt mycket kvar att göra. Här ser ni bilder från dagen, som jag tog från företagets blogg.


Haha, här har ni ett trött gäng!

Alperna

Nej vet ni vad, det har hänt fler roliga saker idag än bara körkortet. Jag, pappa och min bror bokade en resa till Alperna på sportlovet. Det kommer att bli gymt! Det var ett tag sen man fick åka i sånna fina backar, ni ser ju själva på bilderna. Några år sen alltså. Haha.

Bad Gastein, några vintrar sedan

Dagens outfit på mig

Den där bjuder Jeppe på

Den med...

Och den bjuder jag på

Härligt värre


Ja där fick ni se lite härliga bilder på mig och min bror från förra resan

KÖRKORT!

Idag har jag tagit körkort! Ville inte avslöja något i förväg, för att slippa den enorma pressen. Det räckte bra som det var bara av att veta det själv. Jag är dock förkyld, som jag skrev tidigare. Därför ringde jag jobbet och sa det idag, har ont i huvudet och så nu, så jag är hemma ikväll. Men lite tårta får det lov att bli ändå. Det känns skönt att äntligen kunna slappna av och inte behöva tänka på körkortet. YES! Vilken lättnad.


Sjukling

Idag vaknade jag upp krasslig, men jag har varit i skolan. De sista lektionerna hade vi eget arbete, så jag fick åka hem för läraren. Skönt. Ska vila upp mig lite nu ;)

26/1

Idag har jag inget speciellt att skriva om alls. Det har varit en dag precis som alla andra. Ungefär i alla fall. Sitter och lyssnar på massa gamla låtar just nu, det kan verkligen framkalla härliga minnen.


Klänning

Jippie, min mammas symaskin fungerar! Trodde det var ute med den, men icke. Men den behöver nog servas lite, med olja och grejer. Jag har sytt en klänning i alla fall, hade inget tyg hemma, men jag var bara tvungen att sy. Så jag tog en gammal kjol som mamma inte ville ha kvar och ett linne som jag tyckte var fint, men som var lite litet för mig. Och så klippte jag i grejerna och gjorde den här klänningen. Visst blev den väll söt ändå. Busenkelt.
 


Åh semla!

Vi har bakat och ätit semlor här hemma ikväll, det är ju bara för gott! MUMS!


Hej söndag!

Nu kanske ni börjar vakna där hemma i stugorna. Jag har varit på jobbet sen nio i morse. Har några timmar kvar innan jag slutar. Jag hade tänkt mig att träna idag också, men jag känner mig lite små-förkyld så jag hoppar nog över det idag. Trist när man för en gångs skull tagit med kläder och allt.


Trött-dag

Har övningskört i Norrtälje med pappa idag, kom hem för ett tag sen. Känner mig riktigt trött nu, samtidigt som jag är rastlös. Wierd. Ska nog lägga mig ner och läsa en bra bok nu, men risken finns att jag somnar.


Jag har fått lite pikar om att jag borde uppdatera oftare, ska bli säger jag då! Jag ska försöka i alla fall.


Kläder

Ni skulle ju kunna få kika på vad jag hade på mig gårdagen till ära också... Ni får ursäkta de lite halvrisiga bilderna.





24/1

Jag är ledsen över att jag hoppade över gårdagen sådär bara. Men jag kan ju alltid berätta vad jag gjorde ändå. Först var det skola. Matte, småföretagande och (oförberett prov i) psykologi stod på schemat. Fredagar är inte roliga, man vill ju bara komma bort från skolan. Så efter det hängde jag med Moa och Malin till Täby. Det blev en snabb visit. Väl hemma tog jag det lugnt ett tag och funderade på vad sjutton jag skulle hitta på senare. Det slutade med att jag inte riktigt kunde bestämma mig. Därför åkte jag först till stan för en långfika med Therese och Zarah. Det var väldigt trevligt som vanligt tjejer. Efter det åkte jag tillbaka till Vallentuna, mötte upp lite kompisar och åkte till M&G. Jag hade bestämt mig för att ge det en sista chans, och eftersom att förväntningarna inte var så höga blev det en kul kväll som till och med bjöd på lite dans. Fick skjuts hem av Sarah. And that's about it.


Vad har hänt och vilka är ni?

Jag har nytt besöksrekord idag, undra vad det kan bero på? Det är jättekul tycker jag. Vad förvånad jag blev, en helt vanlig torsdag. Hoppas det fortsätter så här!

Tänkte gå och sova nu, det är viktigt med skönhetssömnen förstår ni. Men jag uppdaterar som vanligt imorgon igen.

Check it out!

Jag gillar att handla saker och ting, det står jag för. Idag kom jag hem med...

...en hatt,

en tunika,

och söta underkläder, men de fick jag av mamma.

Köpte även en vanlig svart tröja/klänning att ha till vardags med leggings. Superskönt att ha lata dagar i skolan. Förstår ni det...

22/1

Här ser ni armbandet jag gjorde igår, visst blev det väll sött.



Idag har jag först varit i skolan och sedan åkt och shoppat lite med min mamma. Skoldagen var kort och vanligt, är rätt trött på den nu och vill helst bara ta studenten nu. Men men.. Det var mysigt att vara med mamma idag, efter shoppingturen köpte vi med oss sushi hem, mums! Nu har jag bara latat mig och inte gjort något speciellt. Kan ju lägga in lite bilder på vad jag köpt idag när kameran äntligen är laddad igen. Det har ju varit lite brist på bilder den senaste tiden.


Armband

Jag har gjort ett armband nu ikväll som jag tänkte lägga upp en bild på, men så kom jag ju ihåg att jag inte har några batterier på kameran. Synd... Får ladda den och lägga upp en bild imorgon. God natt


Vi syr

Idag har Malin varit hos mig för att sy kläder till vårt företag. Det känns verkligen kul att sy och fixa just nu, men jag tror inte att vi inser hur mycket vi har att göra innan mässan. Det är bara en månad kvar nu!

Snart ska jag och pappa iväg för att övningsköra, tungt. Men det kommer att kännas bra så fort bilen blivit varm och vi är på väg. Kanske åker lite i Täby idag. Jag har inte lagt in så mycket bilder de senaste dagarna, är ledsen för det.

Skor

Jag gillar skor, och det här paret köpte jag igår. Men jag är inte säker på om jag ska behålla dem eller inte. De är ju ganska speciella och jag gillar dem, men hur ofta kommer de att komma till användning. Och de är inte världens skönaste. Jag får se hur jag gör. Snodde bilden från lisaplace.devote.se.


Studentskiva på gång

Idag har jag varit i stan nästan hela dagen. Tog en lång fika med Moa och Anna innan jag och Moa mötte upp Regina och Sophie för att gå på ett möte angående studentskivan. Det var faktiskt ett väldigt bra möte, vi fick många bra tips som vi ska dela med oss av till klassen. Vi fick även biljetterna som vi tänkte börja sälja så snart allt är klart runtomkring försäljning m.m.

Köpte ett par skor idag på hm, riktigt coola. Men kameran har dött så ni får se en bild senare, om jag ens behåller dem. De är ganska speciella.

Ska se på ett avsnitt av gossip girl innan jag går och lägger mig tänkte jag.

Hallå!

Sitter framför datorn och ser på gossip girl och äter bullar nu. Välförtjänt efter en helgs arbete tycker jag. Ed Westwick som spelar Chuck Bass i Gossip girl är ju bara så het. Give me! Tänkte sätta mig och mysa lite med familjen snart, vill bara se ett avsnitt till.

Det slog mig nu att jag inte skrivit något om gårdagen, eller kvällen i alla fall. Jag träffade killarna igår efter middagen, vi satt i "bandystugan" och snackade och förfriskade oss. Somliga mer än andra kan jag ju säga. Sen åkte vi till Vallentuna, jag skulle ge MG en chans. Men nej, det går inte, det är ju bara rackigt! Hade turen att träffa Persi som skjutsade mig till stationen så att jag kom hem säkert, är sjukt rädd för att åka själv på natten. Jag somnade som en stock och var sjukt seg när klockan ringde 7:30, men det var bara att masa sig upp.

Söndag

Sitter på jobbet nu. Kan ju inte påstå att jag är pigg, men jag har hållts sysselsatt så jag har i varje fall inte somnat. Vilket jag i och försig inte skulle gjort annars heller. Tänkte bara skriva någon rad så ni vet att jag lever.

Utekväll, jobb och bandy

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag har inte haft tid.

Igår åkte jag först hem till Moa, där träffade jag alla tjejer + en kille. Vi sminkade oss, förade lite och begav oss mot stan. Det beslutades att vi skulle till hirschenkeller, men jag och Anna tyckte inte att det var så kul där, så vi ringde Ströis och Zarah och drog vidare efter någon timme. Vi gick till huset i gamla stan. Där var det bättre drag, men det var fortfarande ingen topp-stämning. Men vi dansade, röjde och hade det kul i alla fall! Har tyvärr ingen bild på gårdagens outfit, jag hade de nya gröna byxorna tillsammans med ett mörklila linne, jeansväst och mina nya stövlar.

Idag gick jag upp 9:30 för att åka till jobbet. Lite segt kanske, men det gick bra. När jag slutat åkte jag hem till min kusin som fyller år idag för lite mat och fika. Men det blev en snabbvisit, för Kåre hade hemmamatch idag och det ville jag inte missa! Så jag, pappa och min bror åkte för att titta. Det blev 4-4, lite trist med tanke på att kåre ledde med 4-1.

Nej nu har det blivit en massa text. Ikväll får jag se vad jag gör. Men det lutar väll åt mg eller tegel, ska höra med bandykillarna vad de ska göra.

Skola

Sitter i skolan nu, det är rätt lugnt. Vi sitter 9 pers och försöker få ihop ett dokument, så jag känner att jag inte är till så stor hjälp runt den ända datorn. Så jag tänkte skriva några rader.

Jag ska jobba både lördag och söndag i helgen, trist. Men jag är trots det sugen på att göra nått kul ikväll. Gå på bio vore inte helt fel, men mina vänner är som vanligt sugna på att gå ut... Jag ska hålla ögonen öppna inför kvällen i alla fall.

/Sofie

Tofflor!

Titta på mina senaste tofflor, gjorde de nu ikväll. Tänkte virka en kant upptill som på de förra, men det gör jag senare. Nu ska jag plugga lite matte tror jag.


En av fötterna ser större ut än den andra, haha.

15/1

Idag har jag varit i skolan, vi blev klara med ett grupparbete efter bara en lektion, så det var en väldigt kort dag för min del. Arbetet ska redovisas imorgon, så det känns lugnt. Efter skolan gick jag till gymmet, det var väldigt länge sen nu och det var sjukt tråkigt. Haha. Jag gillar inte "motionsgymmet", jag vill gå på gruppträningar. Sen hämtade mamma upp mig, vi åkte och köpte garn och åt sushi. Så nu har jag massa fint garn hemma att leka med.

Spana in tofflan bara! Den är lite halvrackig, jag vet. Men jag hade fel sorts garn, så den blev för "gles".


 


Och såhär ser jag ut idag! Trött.

God natt

Nu ska jag gå och sova, tänkte bara skriva god natt. Jag har virkat en toffla nu ikväll, men jag orkade inte göra klart den andra, jag vet inte om garnet räcker. Den jag har gjort blev i alla fall riktigt söt! Ni får se bild på den (eller på paret hoppas jag) imorgon.

Nu virkar jag

Jag har lånat några fina böcker från biblioteket om virkning. Jag förstår inte beskrivningarna, men det är kul att se på bilderna och samla inspiration. Virkar bäst på "fri hand". Så fort jag är klar med det jag gör lägger jag upp en bild på vad det är, så får ni minsann se.


Kolla in...

...min diamant! Den har jag fått av Mårten, så fin.


Mintgrönt

Idag har jag varit i skolan, hade religion och matte c. Roligare än så var inte skoldagen. Jag och Ingrid åkte till Täby centrum och shoppade lite idag också. Mötte Frida i omklädningsrummet på Zara, så hon hängde med på en fika. Det var soft! Jag köpte dessa mintgröna byxor och en bas-tröja med urringning i ryggen som hade en very nice färg, korall. Korall är verkligen en vacker färg. Köpte även det bästa man kan ha med när man är ute på krogen. Guess what? Sånna där "gel-inlägg" som man har i skorna för att inte få ont i fötterna. De är verkligen en räddare i nöden, för det finns inget kul med att ha ont i fötterna.

Kolla in braxorna på bilderna här, visst är de väl fina.








Nya stövlarna

Här har ni mina fina knähöga stövlar!


Nya stövlar och jobb

Jag har köpt ett par nya stövlar idag, love! De bara stod där och var perfekta, så jag köpte dem direkt. Ni ska få se bilder senare. Ska snart iväg till jobbet. Jag orkar verkligen inte! Men jag måste, så det är bara att pallra sig dit.

God natt!

Nu ska jag sova, eller i alla fall försöka. Men det händer någonting mycket spännande imorgon, så jag kanske inte kan somna. Jag får väll se... Jag uppdaterar som vanligt imorgon igen kära vänner, God natt.

Hårband



Visst blev det väll bra!



Nya grejer att leka med

När jag var i norrtälje och övningskörde idag passade jag på att gå i några affärer. Jag köpte den här (stora) t-skirten och "kedjan". Kedjan köpte jag på kappahls barnavdelning, rea såklart, och jag tror att det är en sån man satte fast plånboken i när man var yngre. Men! Jag ska inte sätta fast någon plånbok inte, ni ska snart få se vad jag gjort med den.



När jag kör bil händer det tydligen grejer

Idag när jag skulle öva parkering med min körskolelärare blev jag påbackad. Jag hade gjort en fantastisk backning och när jag hade en meter kvar innan jag stod helt i luckan backade en bil snett framför mig rätt på mig i full fart! Min körskolelärare slängde sig på tutan men utan att föraren av den andra bilen märkte det. Så han backade rätt på mig! Pang sa det, men det blev inga synbara skador.

Lärare: Får jag svära?

Jag: Ja..

Lärare: Vilken jävla idiot!

Jag: Haha, ja jag håller med!

Körskoleläraren tog hand om det på en gång, hon är så bra så! Jag fick en gratis lektion imorgon innan uppkörningen bara för att det tog lite tid att skriva på papperna. Så jag är nöjd, min första påbackning och en gratis lektion. Haha


Jag har gjort en ritning över hur det såg ut, så att ni ska förstå.

God morgon härliga dag

Det kanske inte är så vackert väder ute idag, men jag har sovit till nu och det är så skönt med sovmorgon på en vardag. Det är prövningar i skolan nu, så jag behöver inte gå dit och när lektionerna börjar i eftermiddag har jag körlektion. Så det blir en helt ledig dag för mig.

mitt 2008

Januari var en lugn månad för min del. Eller så minns jag inte vad jag gjorde. Här ser ni i alla fall den första bilden som togs på mig 2008! Det kan även vara en av de fulaste bilderna som togs under året. Måste påpeka att den där pannlampan räddade vårt liv den natten, haha.



Nog om trista januari, i februari åkte jag med familjen Nyström Holm till sälen.



Det blev mars och Mårten åkte till Indien, det betydde att jag fick mycket tid för mina vänner.



I April blev det mer fart på livet, då åkte jag till Spanien på språkresa kan man väll säga. Det är från och med nu jag har mycket bilder och minns vad jag gjort på riktigt, haha.


Jag kom hem i slutet av april och firade valborg med mina vänner.


I maj hände det mycket. Jag åkte till New York med familjen, fick besök från Spanien, fyllde 18 och hade fest tillsammans med min vän Therese och Mårten kom hem igen från Indien.


Vi åkte business och limousine och hade det så där härligt "New York-lyxigt", eller? Det var en härlig resa till den bästa staden jag vet!

Samma dag som jag kom hem fick jag besök av Fyfy från Spanien, kul!

Mårten kommer hem... Men jag har ingen bild på det.
Jag fyller äntligen 18 och har fest med Therese (Det är inte Therese på bilden, det är Emilie. Eller jo fasen, hon står ju i bakgrunden!). Mitt rum fylls med blommor och bubbel.




I juni är det äntligen dags för lite vila från skolan. Det blir mycket utgångar, mys med vännerna och landet då. (Jag vet, mitt hår är långt och det betyder att det är en bild från 2007, men bilderna från 2008 ser precis likadana ut, hittade de bara inte)


I Juli åker jag och Mårten till Barcelona, det var en sjukt bra resa.




I augusti utnyttjar man de sista fina dagarna innan skolan börjar igen, vilket inte alls är så kul.



I September åker vi och fjällvandrar, något jag är otroligt stolt och glad över att ha gjort.




I Oktober gör jag högskoleprovet för första gången och vi registrerar vårt UF-företag Cocoa Design UF.



I November blir det mycket mys med vännerna och annat skojs. Jag börjar även koncentrera mig på körkortet på riktigt.



I December är det jul, kryssning och gott nytt år!



Gott nytt år önskar fyllot där på bilden... haha


Nu slog det mig

Jag tycker att det är så kul att läsa om allas "2008" på andra bloggar. Massa bilder och lite text får en att lära känna en annan människa så bra. Så bilder från ett helt år borde göra susen! Jag har också lust att lägga upp lite bilder från mitt 2008, lite sent kanske. Men bättre att det kommer upp nu än aldrig kan man ju tycka. Så... wait and see darlings, jag ska nog knåpa ihop något.

Sådär ja.

Nu har jag fixat och trixat med utseendet på bloggen och vad tycks? Det här känns mycket mer JAG. Imorgon kanske jag gör några små justeringar igen, men vi får se.

Jobb på en söndag

Idag har jag jobbat och då ser jag ut såhär! Jag inbillar mig att den lilla röda scarfen får mig att bli varm, men det kan ju inte stämma.



Oj oj

Har det hänt något här? Svar ja! Jag tänkte göra bloggen lite vårfin, men jag tröttnade efter att ha bytt ut bakgrundsfärgen. Men jag kan ju säga att den är under ombyggnad så länge.

Tada!

Här har ni Zarah och Therese...




...och här har ni mig! Detta är vad jag hade på mig i går hos Zarah. (Bästa posen ever)


Vad händer hos Zarah...

Har precis kommit hem från Zarah nu. Det blev ingen alkohol för min del men jag känner mig trots det ohyggligt sliten. Kan ju inte säga att jag sov speciellt bra så jag skyller på det, haha. Vi sov 6 personer i en etta med en säng och en liten soffa, så ni förstår säkert vad jag menar... Men innan läggdags hade vi väldigt trevligt. Jag, Zarah och Therese köpte sushi, såg på lets dance och hade det gött och efter det fick vi sällskap av Jocke, Viktor och Joel. Det blev en lugn och trevlig kväll med andra ord.

Jag kan nog fixa fram en eller två bilder från början av kvällen. Ska se.

Fredag kväll...

... och jag ska till Zarah. Möter Therese på stationen om en kvart och så åker vi till stan. Zarah hyr en lägenhet just nu som jag älskar! Den är så mysig och fin. Vi tänkte köpa med oss lite sushi och äta den hos henne. Sen kanske det blir utgång, who knows... ;)

Hemma igen!

Min körskollärare tycker att jag är så duktig så... Så jag känner mig bättre till mods nu efter lektionen. Vill bara att den dagen ska komma nu, så att jag kan få en chans att försöka ta det där efterlängtade körkortet!

Jag måste köra mycket imorgon, så det får lov att bli en alkololfri kväll för min del, men det betyder inte att jag inte vill göra något. Jag är sugen på att hitta på nått kul, vad vet jag inte ännu, jag får se vad kvällen bjuder på :)


Hihi, kolla in mina söta marsipanfigurer som jag har gjort!

Det är najs att blogga

Jag skrollade ner lite på min bloggsida och inser hur tråkig min blogg har varit den sensate tiden. Jäkla skitblogg. haha. Men jag har verkligen fått upp lusten för att blogga nu igen, så nu framöver blir det andra bullar!

Jag har fått ett tips på en blogg jag borde läsa, men jag läser den redan :) haha. Men tack ändå Hanna! Nu vill jag ha lite fler tips av er... jag vill ha många trevliga bloggar att läsa.

Ska snart iväg till Norrtälje på min näst sista körlektion. På måndag har jag den sista och då har det sammanlagt blivit 13 lektioner. Men det vet vi ju inte ännu. Jag kanske kuggar och blir tvungen att ta fler lektioner, men det hoppas jag inte. Njut av det soliga vädret idag, det ska jag göra efter körlektionen!


Efterlyser bloggar

Jag är så trött att läsa alla de bloggar man läst sedan starten på den här freakade blogg-perioden, och eftersom varannan 18årig tjej har en blogg måste det betyda att många av de jag känner har en blogg jag inte vet om. Så jag skulle vilja att det rasslade till med kommentarer i detta inlägg med tips på bloggar jag borde läsa. Kanske borde jag läsa din blogg, din kompis blogg eller någon stor blogg som du tycker är bra. Vad vet jag? Snälla tipsa mig bara!

Härliga kläder!

Idag efter provet gick jag lite på stan. Jag hittade dessa två plagg som jag köpte direkt. Tyckte de var läckra!


Byxdressen kommer att bli en favorit i sommar, när man är brun och fin.





Den här fina jackan kommer jag att ha stor användning av i vår. I like it!

Kläderna kommer från topshop.

YES!

Nu kan jag avslöja vad jag gjort idag... Jag har klarat teoriprovet för körkortet! Det känns verkligen skönt att vara ett steg närmare körkortet. Nu är det bara uppkörningen kvar, eller bara och bara... Har hört att 2/3 av privatisterna kuggar, och det känns ju inte så bra. Jag gör mitt bästa så får jag hoppas att det är tillräckligt :)


Bör skriva...

Oj jag märker att jag har en del besökare trots att jag inte skriver, kul! Haha. Så jag bör faktiskt skriva mer än jag gör, det är nu den senaste månaden som jag varit slarvig och inte gjort det. Men nu när körkortet förhoppningsvis snart är fixat och skolan börjar igen vilket betyder färre fester och utgångar har jag faktiskt tid att skriva mer. Tycker om vardagen på det sättet, då blir det lite struktur på livet.

Det har hänt mycket på senaste tiden, så det är lika bra att hoppa över den gamla skiten och skriva om vad som händer nu den närmaste tiden framöver, annars blir det så mycket tjat och gnat och det finns det ändå ingen som orkar läsa. Jag tvivlar på att många läst så här långt i denna texten, haha. Själv gillar jag mycket bilder när jag läser bloggar.

Jag tänkte säga god natt nu, men jag uppdaterar imorgon, för då händer en väldigt spännande sak tycker jag! :D

RSS 2.0