Sjukaste ekorren

Shit, jag börjar bli en datanörd. Uppdatering varje dag. Men jag bara måste visa min gårdag i bilder, som på den gamla goda tiden. Eller i alla fall början av kvällen. Vi träffade en riktigt störd ekorre som ni bör se.


1 - ekorren i trädet
2 - ekorren åt precis en bit av min fot! aj
3 - tacobar, mumma
4 - anna lekte på en snurrande grej
5 - jag lekte
6 - ya man!
7 - gräskvinnan
8 - näskvinnan
9 - vin ur cola-glas, gott
10 - tack och hej, tegel för oss

Sommar och sol!

Heeeeeej! Idag har jag solat. Moa har varit här och snackat magaluf (hon ska dit snart) och solat också. Jag fick sill till lunch, mums. Nu sitter jag bara här framför datorn, skönt att komma bort från solen ett litet tag. Men baaara lite.

Snart ska jag träffa Anna. Vi tänkte äta picknick och dricka alkoholhaltiga drycker i solen/solnedgången innan vi ska på tegel ikväll. Det kommer bli kul! "Sommar på tegel" Woho!

Här kommer en muppig "skrattbild" på mig och Zarah från Magaluf. Vi har roligt där.



hola

Nu är jag hemma igen! Eller jag kom hem sent i söndags, men jag har inte riktigt haft tid att blogga. Har dels varit tvungen att vakta facebook lite, just nu ligger obehagligt många bilder uppe och det gillar jag inte. Det får oss att verka eb. Och så har jag varit med min familj och mina goa vänner Anna och Mårten.

Magaluf var i alla fall grymt! Inte alls vad jag hade föreställt mig. Folk var supertrevliga och vi hade skitkul hela tiden. En riktigt jäkla rolig vecka. Nu ser jag bara fram emot resten av sommaren och hoppas att den blir minst lika kul.

Ehm.. nog om det. Jag har hosta så jag tänkte bara chilla ikväll. Kanske träffar Mårten en sväng, glömde en skiva där igår. Imorgon blir det tegel så jag måste vara taggad inför det. Älska tegel!

Bye!

Sol

Ska snart gå och sova. Måste få min sista riktiga sömn innan resan till Magaluf. Där lär det bli rätt sena nätter om jag känner det spanska utelivet rätt. I hope so.

Det kommer bli riktigt kul att åka dit. Ska sola och götta mig så mycket ska ni veta. På tal om det bör jag packa ner strandspel, gillar att göra nått kul på stranden istället för att bara steka. Eller så kanske man kan köpa nått sånt där nere.

Aja, i vilket fall lär det bli skoj.

Vi hörs om en vecka kära vänner. Då kanske det kommer lite bilder också, den som lever får se.

Ha det bra!


Bra att tänka på

Shit, är riktigt seg idag. Ströis och Zarah tog studenten igår, bara så ni vet. Vädret är ju inte så lockande heller. Men då är det kul att tänka på vår resa till mallorca nu på söndag. Jag hoppas på en fantaaaastic resa med mycket skratt, soliga dagar och varma nätter. Yes.



Check this out suckeeeers!

Yes



Här får ni ett urval från en av de lyckligaste dagarna i mitt liv!

För jag har tagit studenten

Och det var en helt underbar dag! Det var glädje och sorg, det var kärlek och minnen och det var mycket känslor hit och dit. Man visste inte om man grät av glädje eller ej, det jag vet är att det var en fin dag med alla jag älskar. Helt underbart med champagnefrukost, mys med klassen, sista lunchen i skolan, tal i aulan, utspring, flak, mottagning hemma...

Det slutade inte där utan jag åkte hemifrån för att möta upp vännerna, men det var inte lika bra som min mottagning så det skriver jag inte om nu.

Lycka! Kanske inte för att skolan är över, men för att det var en underbar dag! Heeeeelt underbar! Allt var perfekt. Ska jag vara ärlig trodde jag inte att den skulle nå upp till mina höga förväntningar. Men det gjorde den, absolut, och mer än så. Den var så mycket bättre, så mycket mer fantastisk och så mycket mer känslosam än jag någonsin skulle kunnat tänka mig.

Tack allihopa som var med, för att ni gjorde min student till en helt fantastisk dag!

RSS 2.0