Nörd

Idag har jag inte gjort mycket. Har varit sjukt rastlös. Det resulterade i för mycket tid framför datorn, vilket gjorde så att jag började leta resor... Det var rätt lätt att hitta trevliga resor till bra priser, men att hitta någon att åka med är svårare.

Jag har jobbat nu ikväll också. Det gick bra.


Här har ni tre söta tjejer utanför skolan igår

31/3

Vaknade precis efter en lång och skön natts sömn. Det behövdes verkligen efter helgen.

Idag är jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Pyssla lite kanske, eller göra om nått i mitt rum. Det är alltid kul att göra nått nytt och det var alltför länge sen nu. Ska jobba sen ikväll också.

P-skiva

Okej okej.. Nu kommer gårdagen, i bilder och ord.

Det började med att jag och Anna gick till Maria för lite fix och förkrök. Det var mysigt, men lite stressigt för oss som hade en del att pyssla med. Så vi bestämde oss för att ta en senare buss (som råkade bli två senare).



Sen gick jag och Anna till bussen. Men vi missade den såklart precis, så vi fick vänta en halvtimme på nästa. Men vi kunde roa oss ändå, hoho.


Väl på plats sen hade vi kul. Vi dansade, röjde och träffade våra kära vänner! Det är nog bäst att låta bilderna tala för
sig själva här...


Vid två drog vi därifrån... Till donken. Anna sålde Martin för en tia och hängde med mig istället. Men vi orkade inte åka hem till Ekskogen, så vi hängde med Joel. Blev en visit på donken, en rätt låååång en. Därefter gick vi hem till Joel. Älskar hans lägenhet, vi sov som små prinsessor där.


Imorse när vi vaknade var vi rätt slitna. Men vi piggnade till fort så det var naajs. Sa hej då och åkte till skolan. Blev en god frukost på roslagsbanan, sen svenska b...
 

En trött en.

Nu är jag hemma igen. Ska snart ta gårdagen och lägga upp lite bilder på alla coolingar. Orkar inte göra det nu på en gång, känner att jag behöver skyffla i mig lite kladdkaka och vila ett tag. Men håll ut, snart får ni se bilderna.


Ohoho

Igårkväll var jag som sagt hos Ströis. Jag och Therese brände dit med bilen runt 18, så det blev ett rätt kort stopp hemma efter jobbet. Hann fixa lite inför skivan ikväll, det känns SKÖNT nu att jag fick det gjort igår.

Tillbaka till gårdagen. Det var supermysigt att laga lite middag tillsammans med tjejerna och prata massa strunt. Vi släckte alla lampor vid halv nio, skåklart, och då började Maria läsa högt ur sin dagbok. Vilka härliga minnen vi har tillsammans. Det var lite sjukt också. Men mest av allt var det sött och helt underbart skrivet. Vi bokade ingen resa, men vi hittade lite olika förslag i alla fall.


Och så här såg den starka gym-kvinnan ut igår. Höga jeans var inte igår för min del, men jag gillare, jag gillare...

FUNKY FRESH!

Tiden står still

Det händer ju ingenting på jobbet idag, hallå.

Sitter här med mina hundra små frågetecken i huvudet.










Glöm inte earth hour ikväll.

28/3

Nu är det äntligen lördag igen, det är så skönt med helg. Nästa vecka är det ju lov också, yeees! Har inga direkta planer för det ännu. Skulle vilja resa bort, men jag har inte hittat någon som vill hänga med... Men lite sol och värme är ju verkligen lockande, eller en riktigt fet stad.

Igår hamnade jag och Therese hos Walle, som hade fest. Det var knökfullt i stugan. Men vi var bara där någon timme, hälsade på lite folk och spelade fotbollsspel, sen drog vi igen. Sitter på jobbet nu så det var väll lika bra, så man fick några timmars sömn.

Ikväll ska jag till Ströis. Tjejerna ska äta middag där sen ska vi planera sommarens
fira-att-vi-tagit-studenten-och-bara-festa-resa, höhö. Det kommer att bli riktigt bra girls.

Det är alltså min dag. Imorgon ska jag jobba igen och efter jobbet blir det studentskiva. Jag och Anna måste ses innan och pyssla några timmar innan bara, haha. Men det blir nog bra det där, riktigt bra.


Vilken dag

Idag i skolan höll jag mitt muntliga nationella prov i svenska b. Det gick bra. Sen åkte jag, Anna och Julia till Täby centrum för att handla lite prylar inför de kommande studentskivorna. Allt är fixat, nu återstår bara några timmars pyssel för mig och Anna.. Vi får se hur resultatet blir.

Efter shoppingturen åkte jag och Anna tillbaka till Vallentuna för att träna lite. Vi gick först på en timmes body pump och efter det fytriofem minuters spinning. Det var stört jobbigt, men härligt! Är riktigt mör nu. Sitter här i mina svettiga kläder, så det första jag hade tänkt att göra är att ta en dusch, innan jag bestämmer mig för vad jag ska hitta på ikväll.

Hej fina dag!

Har precis kommit hem från en shoppingtur i Täby. Var där för att köpa saker inför de kommande studentskivorna, kom hem med lite smått och gott. Men det är så trist att visa. Har faktiskt skonat er från "shoppingbilder" den senaste tiden. Det skulle ju kunna bli en del sånna här på min blogg annars. Men idag måste ni i alla fall få se den här söta blusen från gina, köpte den för halva priset så jag är nöööjd. Kommer bli fin i sommar. Men lilla magen bör vara välträdad för att passa i en tröja som denna, det kanske blir fler sånna? Magtröjor är ju trots allt modernt nu. Därför ska jag och Anna till gymmet idag! Eller inte därför, mest är det för att vi har skuldkänslor för att vi köpt så dyra gymkort som vi inte utnyttjar, haha. Men vi ska ju bli starka som oxar också, är det tänkt.

Ursäkta min obäddade säng och kläderna på den, i övrigt är faktiskt rummet städat och fint, tro mig.

Onsdag

Har stått i köket med mamma hela eftermiddagen. Mamma har lagat jättegod mat och jag har bakat brownies. Mysigt. Nu sitter jag och lyssnar på "jag är en vampyr", riktigt bra låt. Har haft den på hjärnan hela dagen sen någon liten nisse ville att jag skulle höra på den i morse på tåget. Haha. Har snart lyssnat sönder alla skivor du har givit mig. De spelas varma här hemma och jag gillar dem skarpt.

Idag i skolan har vi inte gjort många knop. Har dock varit där heeela dagen vilket jag tycker är bra jobbat i sig, men vi chillade mest. Har suttit och planerat olika outfits till alla studentskivor. Den första äger rum på söndag och sen rullar det bara på. Det kommer att bli riktigt kul. Jag och Anna har kommit på en bra idé, men den får ni ta del av då, om vi genomför den. Temat på den skivan är "P". Man ska alltså klä ut sig till någonting som börjar på bokstaven P. Ska faktiskt kolla i garderoben på en gång om jag har något som passar "det planerade".


Dagens outfit


Dessa smycken

Blir så glad av det fina vädret utanför, sitter i "fönsterhörnan" i huset och pysslar lite. Det är så mysigt. Har gjort de här armbanden och halsbandet nu. Fick kämpa med halsbandet för det fanns inga hål i rosetten, fick borra. Oj det lät brutalt. Haha. Använde bara en liten miniborr. 
  

Tar tillbaka det jag ska förut om att läderbands-smycken är somrigare, kedjor är minst lika mycket sommar. Eller hur? 

24/3

Hej på er. Nu har jag kommit hem från skolan och hunnit göra mig en god lunch, så jag är redo för att göra lite smycken idag med. Det är ju så kul. Ska jobba ikväll också och försöka hinna med lite plugg, även fast jag redan nu vet att jag inte kommer att plugga något så känns det i alla fall bra att säga så.


Så kul!

Shit vad jag gör smycken nu alltså, men det är så kul! Sålde två stycken igår så nu är jag jätteglaaad. Så nu får ni se lite fler, idag igen.
 


åå.. Mina bilder blir inte så bra. Men men, jag tycker i alla fall om det oranga i verkligheten, mycket. Jag har snöat in på att göra smycken på det här sättet, det är nice. Snart kommer jag säkert att gå tillbaka till kedjor igen, men det är inte lika somrigt, that's a fact.

Åh, försvinn

Varför kan inte snön bara försvinna en gång för alla. Det var inte alls kul att se snö på marken när jag vaknade. Jag vill ha vår och sommar!

Idag ska företaget in till stan för att göra ett besök på fadderföretaget Gudrun Sjödén, det kommer att bli spännande. Det känns som att det blir en rätt slapp dag, med fika och grejer, det gillar ju jag. Nej hörrni, om man skulle ta nått att äta innan jag sticker.


Lite fler...



 


Film

Twilight har kommit ut på dvd i usa nu och det betyder att man äntligen kan ladda ner filmen med schysst kvalité, höhö. Mitt val är självklart. Robert Pattinson är ju bara för snygg i den. Ge mig! Det är ju därför man ser på filmen, för att han är så het. Haha. 
 


Vart kan jag hitta en man som denna? Säg mig vart de finns.

Smycken, smycken!

Se vad jag har skapat!



17/3

Ibland är det som det är...

Idag har jag varit förbi skolan en sväng. Lyckades dock komma därifrån rätt snabbt. Åkte till stan och köpte lite smyckesdelar. Det går i vågor det där när jag gillar att göra grejer och just nu älskar jag det! Men jag har egentligen inte alls tid den här veckan, har aldeles för mycket i skolan. Blä.

Nu sitter jag i alla fall hemma och dunkar musik på högsta volym. Tänkte göra nått smycke nu innan jag måste ta tag i skolarbetet och innan jag ska till jobbet. Vill egentligen gymma också, men jag kan ju inte hinna allt.


Idag har jag på mig mina nya fräscha jeans!

Bilder

Haha, hittade precis lite bilder från helgen på Emilies blogg. Det lär säkert dyka upp fler bilder om jag känner Zarah rätt.


Zarah, jag och Therese på Fridays.

Emilie!

Jag, trollbarn och Johan

Jocke!

Godmorgon härliga söndag

Skriver mitt söndags-inlägg som vanligt. Zarah sa precis innan jag åkte hemifrån henne att jag alltid skriver samma sak på söndagar "Hej, nu sitter jag på jobbet igen... Det är lugnt..."

Nu sitter jag i alla fall här på jobbet igen och det är lugnt, som vanligt. Igår var jag ju som sagt hos Zarah. Det var kul. Vi bastade, snackade och grejer. Alla sov över också. Jag och Maria occuperade sovrummet med dubbelsängen. De andra fick sova i en hög på golvet på två madrasser utanför. Therese körde nån sittande specialare. Jag sov alltså riktigt bra. Tur. Annars hade det varit tufft på jobbet nu. Jag är så glad för jag känner mig mycket piggare än jag trodde jag skulle göra. Woho!

De andra är nog kvar hos Zarah fortfarande. Men de var faktiskt uppe före mig (!). Jaja. Har en grym träningsverk i magen idag i alla fall. Härligt värre!

Förresten hörrni. Ni har blivit dåliga på att kommentera. Jag vet att ni finns kvar och läser bloggen, men kommentera mera! Det är kuuul. Hoho.


Armband

Har gjort de här två armbanden nu i eftermiddag.


lördag

Kom nyss hem från gymmet. Idag stod jag ett tag på ett larvigt löpband och gick på core. Är nöjd med de senaste dagarnas träningsinsatser. Men nu är jag hemma igen och sitter och chillar.

Gårdagen var super! Åkte in till stan för att träffa Emilie, Therese och Zarah. Vi satte oss på fridays, åt mat och drack goda glass-drinkar. Får alltid höra de mest otroliga sakerna av de här tjejerna. Haha. Har alltid sjukt kul mer er.

Ikväll ska vi ses igen hos Zarah, då med Ströis, Jocke, Johan och Viktor också. Det blir alltså hela "gänget" för första gången på länge. Det kommer att bli riktigt kul!


Sådär ja

Nu sticker jag. Skriver om allt skoj imorgon!

Ha en trevlig kväll!
/S

Fredag den 13, typ

Jag gillar mellanmål. Har precis kommit hem från en dag i skolan och en eftermiddag i Täby centrum. Det här kommer att sitta så fint nu ska ni veta! Det känns som att det är årets sista semla.. Säkert årets 30:e också. Semlor is the shit!


Ikväll ska jag till stan för att träffa mina girlies! Vi ska äta middag tillsammans och sen kanske det blir en drink på fridays eller något liknande. Det återstår att se.

12/3

Nu tänkte jag att det var dags för att skriva några rader igen. Det har blivit rätt mycket bilder och lite text den senaste tiden.

Idag har jag varit i skolan, hade lite olika vanliga lektioner. Det var rätt trist som vanligt, men jag slutade tidigt så det var helt okej ändå. Efter skolan gick jag och Malin och fikade. Det var mysigt. Vi snackade massor om allt möjligt. Vi får ha vår sushi-kväll snart så kan vi snacka ännu mer. Höhö.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ska ta mig förbi gymmet idag med, om jag orkar. Känner det där träningssuget just nu, som jag bara känner typ en gång om året. Så det kanske är lika bra att köra lite nu medan jag fortfarande tycker det är kul. Borde ringa och övertala jocke om lite afro-dans kanske. Haha.


Härliga tjejer

Vi fick fler bilder från steget på mailen. Kul. Men vi ser allt lite lustiga ut på vissa av dem. Kolla in nakenbilden här bara, vi tänkte att det var bra för marknadsföringen! Haha. 
 


tidning

Kolla in dagens nummer av Vallentuna steget.



Hihi.

11/3

Jag känner inte för att skriva nu. Men jag kan lägga upp en bild. Gissa vart jag är på väg...



Snyggt att någon satt en hand på spegeln precis vid mitt ansikte. Aja. Det är Elins spegel. Hon gillar väll sånt.

Strumpbyxor

Check this out! Visst hade jag snygga strumpbyxor på mig igår.



Dagens

Nej vet ni vad.. Har inget speciellt att skriva om. Det har varit en ruskigt seg dag. Tänkte att jag kunde visa vad jag har på mig, min nya.


8/3

God morgon, god morgon!

Nu sitter jag på jobbet, igen.. känns som att jag skriver samma sak varje söndag, kanske för att jag sitter här typ varje söndag också.

Igår var det först god middag hemma, men jag övergav föräldrarna och åkte in till stan på kvällen. Mötte upp Frida på tåget och vi drog till söder. Det var meningen att Fridas kompisar skulle med, men de mådde dåligt och vände hem. Så vi satt på ett hak ett tag, sen mötte vi Tim, Ted och Tims kompisar från Lund. Det var trevligt, men vi hade ingenstans att gå. Många ställen stängde kl 1:00 så vi traskade runt, åt chips och hamnade tillslut i kön till marie leveau. Men där kom vi småttingar inte in, trots att vi blev så fint presenterade av Tim. Haha. Så jag och Frida avslutade vår kväll där och begav oss hemåt. Hade världens flyt med tunnelbanan och buss, kom till och med hem till min egen säng! Inte illa. 

Nu sitter jag i alla fall här och glor. Tänkte utföra mina arbetssysslor och försöka hinna med lite plugg idag. När jag kommer hem tror jag att släkten sitter i köket och äter tårta, om de inte hunnit åka hem redan.  

I love shoes

Idag har jag tagit hand om mina skor. Jag har en del, men jag har inte haft nån plats för dem (förutom de i garderoben) tills idag. Köpte några "skohyllor" som jag kunde ha mindre skor i och så ställde jag stövlar och sånt i en liten hylla. Visst blev det en helt okej ordning. Jag är nöjd. Men fan vad med skor jag har alltså.




Nu har jag och jocke börjat planera kvällen igen, lite tidigare idag. Så vi får väll se om vi hittar på nått kul. Först ska jag i alla fall vara hemma och äta middag, vi ska ha gäster för att pappa fyllde 45 i veckan. Det är ju i alla fall mysigt. Men det betyder att jag måste sätta igång att städa mitt rum nu.

svullar istället

Äsch, det blev inget ikväll. Det var bara jag och jocke som var taggade, som vanligt känns det som, i alla fall den senaste tiden. Jag och jocke kämpar för att göra nått kul, få ihop ett gäng. Men vi är alltid så sent ute att folk redan hunnit lägga sig i soffan. Så det blir bara pannkaka av det. Men det är ju bra att jag och jocke är sugna på att göra nått i alla fall, nästa gång får vi vara ute i god tid bara, innan latmaskarna krupit ner i soffan.

Nu har jag gjort en fantastisk kladdkaka som jag tänkte sätta i mig med familjen framför en bra rulle. Hej på er!


köp köp köp



En massa skjortor och ett par skor. Kolla in den här söta ringen som jag köpte också, det är bara en smågrej, men den är så söt så jag måste visa den.

´

Va fan, kom igen nu hörni! Tagga till, jag vill ju ut och röja ikväll.

Fredag ju

Äntligen fredag säger jag bara! hoho. Jag är verkligen less på skola och grejer och vad kan vara bättre än helg då.. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra. Det lutar åt att gå ut, men vi får se.

Har i alla fall precis kommit hem från en shoppingtur med mamma. Köpte lite fina grejer, kan ju lägga upp nån bild senare. Känner att det varit brist på bilder den senaste tiden så det är väll lika bra.

6/3

Sitter i skolan nu. Har precis slutat men jag chillar lite i biblioteket. Väntar egentligen på mamma, men jag tänkte att jag kunde börja med en uppgift som ska in på måndag.

Jag och mamma tänkte åka och shoppa lite och äta någon god lunch idag tror jag. Det kommer bli mysigt. Ikväll tror jag att jag ska ut, men det är inte spikat ännu, så jag får se hur det blir.

Vi hörs senare.

5/3

Idag ser jag ut såhär.


Ska snart åka till skolan för en lektion i filosofi.
Spännande.

Torsdags kväll

Nu sitter jag här framför burken igen! Jag har verkligen inget bättre för mig. Har en rätt vägledande och instruerande diskussion på msn med en god vän. Haha. Det var ett tag sen jag var inne på msn, men idag var det tydligen dags tyckte någon.

Vet ni förresten att de flesta som läser min blogg verkar vara killar. Det är lite kul tycker jag. Jag vet ju om en del tjejer såklart, men fler och fler killar blir det. Har en hel drös som jag vet kollar in lilla bloggen ibland. Hihi. Men ni är dåliga på att lämna kommentarer.

Imorgon ska jag till skolan för en lektion i filosofi, sen ska jag intervjuas och fotas med mitt företag av steget. Efter det blir det jobb. Sen får jag se vad som hinns med däremellan, alltid lika spännande med nya dagar.

Nej hörrni, vilket deppigt monster jag är. Haha. Det måste bero på allt onyttigt jag ätit och druckit i Österrike. 
 



Grimasen hälsar er god natt.

4/3

Idag var det skola igen. Det var verkligen ångest, usch så trist det är att sitta på olika lektioner. Så när vi skulle ha matte c åkte jag till Täby centrum för att kika lite och köpa en present till min pappa som fyller 45 år idag. Köpte lite olika saker, men jag hade glömt bankkortet hemma och det andra kortet hade nått fel så jag hade ingen vidare budget. Köpte upp alla kontanter jag hade sen var det bara att sticka därifrån innan jag hittade nått annat jag ville ha. Kanske var en bra strategi?

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vi ska äta tårta med familjen och så, men sen har jag faktiskt hört om lite tegelplaner. Det vore ju inte helt fel. Men jag får se...

Dagens outfit

Orkar inte kolla igenom och välja österrike-bilder ännu. Så ni kan få en dagens outfit istället.


Bye Österrike.

Nu skriver jag nog mina sista rader i österrike, för denna gangen i alla fall. Idag fyller min bror 17 ar! :D Sa vi har firat lite här pa hotellet, snart ska vi äta lite tarta som jag och pappa var och köpte. Det känns lite skumt att aka hem. Vi drar härifran om typ tva timmar.

Igar var sista skiddagen, vi akte i zell am see och hittade västa kanonbackarna. Det kändes som att jag flög ner för backarna, de var langa, breda och lagom branta. Perfekt akning! Men vädret kunde varit bättre. Det var disigt, regnigt/snöigt (beroende pa vilken höjd vi akte pa) och ganska varmt. Men det var sa pass fina backar sa jag är nöjd anda.

Kom och tänka pa att alla dagar varit bra pa sitt eget sätt.
(skid)Dag 1 för att vi hade underbart väder och att vi akte i bad gastein där det kryllar av snygga killar. Dag 2 för att jag akte bräda. Dag 3 för att.. nej dag tre var inte sa jättebra. Eller dagen var bra, men inte skiddagen. Dag 4 för att det kändes som sommar och jag hade det riktigt gött i Kaprun. Dag 5 för att den var fantastico, bra backar och finaste vädret. Helt makalöst vackert pa glaciären. Dag 6 för att backarna var bäst.

Nu ska jag packa ner det sista, hörs i sverige igen. 

Soooooool!

Idag hade vi stralande sol igen! Sa härligt. Det var verkligen den mest perfekta skiddagen ever. Vi gled runt uppe pa glaciären pa 3000 meters höjd och hade det riktigt gött. Öronen höll bättre än förväntat. Sa jag är glad. Backarna var hur fina som helst.

Nu ikväll har vi bowlat igen, andra gangen denna veckan. Rikard och pappa ville ha revansch pa Peter som vann förra gangen. Men det blev inte riktigt som grabbarna hade tänkt sig. Jag ledde rakt igenom, tills sista rundan da pappa slog mig med tva poäng. Kul. Peter som sist.

De är nere i var "spelhala" nu, men jag kände för att checka läget här framför datorn i nagra minuter. Men nu far det lov att vara nog.

RSS 2.0