Lyckliga dagar

Igår tog Therse studenten! Då blev det flak och mottagning. Tänkte bara lägga upp den här bilden som jag hittade på facebook nyss, inte världens bästa kanske. Men det är stämning. Jag gillar att åka flak, det är alltid lika ösigt och kul. Men idag är jag tyvärr rätt förkyld. Det var ju så kallt att stå där helt dränkt i öl. Mumma.



Nu ska jag på konfirmation. Den börjar redan klockan 10 (!), är det någon slags frukostkonfirmation... Man börjar ju undra. Haha. Nej men det kommer att bli riktigt trevligt.

Ha en bra dag och njut av soooolen!

In i det sista

Nu sitter lilla Sofie och pluggar och tycker synd om sig själv. Jag har blivit så fruktansvärt lat när det gäller skolan den senaste tiden, men det är dock inget lärarna märker av, skönt för mig. Eller jag har kanske alltid varit lite halv-lat förresten, har bara haft tur när det gäller brains. Bra minne och mycket lätt att lära, that´s the shit.

Nu sitter jag i alla fall och skriver gymnasietidens sista uppsats. Det känns riktigt skönt. Är inte helt klar ännu, har några rader kvar, men snart så gubbar och tanter. Snart så...

Imorgon blir det lite skola och lite Täby centrum för min del. Har hittat en fin bikini som jag ska köpa (måtte den finnas kvar nu bara!) och ett par skor till studenten vore inte helt fel heller. Jag brukar alltid ha oerhört lätt att hitta snygga skor jag gillar, men nu går det bara inte. Hittar inte en sko som intresserar mig. Hm.. Får kika imorgon och se om jag hittar något som passar.

God natt!

Hej bloggen

Nu har jag varit tyst ett tag. Det är så mycket hela tiden, så jag har varken haft tid eller ork. Just nu sitter jag och filar på mitt cv... Men nu tänkte jag skriva ett inlägg igen.

Idag ska jag och farmor in till stan, jag har fått en shoppingrunda i present. Så det ska bli kul att åka in och shoppa lite granna. Är ruskigt sugen på shopping, vet redan en del saker jag vill ha, hehe.

Om ni undrar över det där shoppingförbudet jag gav mig själv flera gånger i april utan att det höll, så gav jag mig själv ett likadant i början av maj, som höll! Men jag bröt det i onsdags, tyckte det räkte med förbud då. För då hade jag inte shoppat på hela maj tills den 20:e. Det är ju nästan 3 veckor. Och nu har jag inte shoppat sen dess heller.

Vi hörs kanske ikväll!

19 år den 19 maj

Hej allihopa!

Idag fyller jag 19 år, woho! Har fått lite nicaaa presenter och jag ska keka min favoriträtt ikväll. Paella! Delicious. Sen tänkte jag göra en rabarberpaj och nått annat smarrigt till efterrätt. Bra dag, men ingen vanlig födelsedag. Har sagt att jag skippar hela tjocka släkten för första året i mitt liv och tar hela köret på studenten istället. Men jag tror att jag får några fikagäster ikväll i alla fall, de kan inte hålla sig borta riktigt. Jag gillaré.



Har tagit "dagens outfit" (eg. gårdagens) i min syrras rum igen, hennes spegel ser så naaajs ut när kameran blixtrar till. Haha. 

Skiva igår

Igår hade vi vår studentskiva! SP3D! Jag var KITTY JUTBRING!

Det finns säkert mycket att säga, men jag tycker att bilderna ska få tala för sig själva (Vid ett senare tillfälle)! Det var en rolig skiva i alla fall, mycket braaaa.

Lägger bara upp några få bilder nu så ni kan få se hur jag såg ut, resten av bilderna kommer snart. Kanske imorgon. Eller kanske på facebook förresten, men där finns redan ett antal bilder från kvällen uppe. Ja ja ja, we'll see.



Men hörrni, haha. Kolla vad fyllot gör när hon kommer hem mitt i natten. Hon tar bilder på sig själv! Haha. Var nog orolig för att jag inte skulle vara med på några bilder (alla mina belongings var nämligen ute på vift under kvällen, kameran inräknad).



Sov sött kära vänner så får ni se fler bilder senare!

9/5

Hej!

Idag har jag inte gjort något speciellt. Tagit det lugnt och ätit paj. Gjorde ett nytt armband till mig själv för första gången på länge. Det är ett vitt, flärat mockaarmband med guldhjärtan. Man kan vira det flera varv runt armen.

Mårten var här nyss och hämtade en bok om projektarbete. Det påminde mig bara om allt skolarbete jag borde göra den här helgen. Usch.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sätta på mig fina kläder. Haremsbyxor håller inte när man ska på 70 års kalas, även fast de är sköna.

Ha en bra lördag!

8/5

Idag började dagen med ett besök hos tandläkaren. Det gick bra, var klar på tio minuter. Tandläkaren sa att jag säkert kan få tandställning om jag vill, att hon kan skicka en remiss till tandregleringen för att kolla. Men jag vet inte, stör mig inte så mycket på mitt överbett.

Efter skolan har jag stressat lite och arbetat hårt för att hinna klart med lite smycken. Har nämligen börjat sälja dem på montebello möbler nu. Det är verkligen superkul! Jag hoppas att det går bra och att jag kommer att sälja mycket.

Kvällen har varit rätt lugn, det behövdes efter allt smyckestillverkande. Familjen ätit middag tillsammans med familjen Rimbe. Och så har vi suttit hemma hos dem och snackat massa. Kom hem nyss.

Nu är jag trött och tänkte sova, men vi hörs imorgon igen, jag och bloggen.

Björnligan

Jag och Anna gillar att arbeta i par, igår på skivan var vi ena riktigt ruggiga prickar: BJÖRNLIGAN.

Men tyvärr var jag för orkeslös för att ta med mig kameran in på stället, så det får bli lite bilder på mig.


Skola

Så sitter man i skolan igen. Trött efter en sen natt men lika glad ändå. Sitter och jagar på folk att sälja biljetter till vår skiva, men det går rätt trögt nu.

I eftermiddag ska jag och Frida på chokladinpackning, det kommer att bli mycket spännande.

När jag kommer hem ikväll har jag några få bilder från natten, på mig själv, att lägga upp. Hörs då!

freeeesh

Nu är jag fast i mitt skapande igen. Det är så kul! Tänkte åka till täby centrum nu innan jag ska till skolan och köpa lite mer material (som jag gjorde både igår och i måndags, höhö).



Vi hörs senare, ha en bra dag!

ni är bäst!

Jag förstår inte vad det är frågan om. Jag trodde att bloggar var på väg ut och att det var därför min statistik varit så dålig. Men nej, igår hade jag nytt besöksrekord. Och det var inte bara en person mer än vanligt utan det var flera. Det här är otroligt roligt kära vänner.

pyssel

Det är svårt att få en bra bild på mitt pyssel, speciellt nu när det är svart utanför fönstret. Så jag kan ta en bild imorgon på mina fina grejer.

Idag har jag varit i skolan trots att jag var ledig, hade en del saker att lösa. Sen åkte jag till Täby centrum med min mamma och det jag hade tänkt skulle bli en kort visit resulterade i att jag nästan kom försent till jobbet. Jag tycker så mycket om att shoppa med min mamma, vi åt sushi som vanligt också och åh vad jag älskar sushi!

Nu sen jag kom hem från jobbet har jag pysslat, men det har ni säkert redan förstått.


stress

Jag är stressad till tusen och jag dööööör. Kan även nämna att jag är ledig idag, men sitter i skolan ändå.

Oh yeah!

Nu såg jag att läsarantalet är tillbaka på bättre nivåer igen. Statistiken har legat lite under det normala de senaste två veckorna kanske, men inte nu! Jag blev så glad när jag såg det så nu blev jag sugen på att blogga lite mer.

Men jag har inget att skriva om... Får fundera lite och skriva något snart igen.


3 maj

Ännu en helg har passerat. Den har varit solig, rolig och härlig.

Men jag har inte gjort något speciellt så... Fredagen var rätt lugn. Den bestod av soool, återhämtning och fotbehandling. Det var lovely! Nu är fötterna och tårna fina med ett sött, rött nagellack.
 
Igår var jag i stan. Nehe, ovanligt? Sen gick jag på TJs musikal trollkarlen från oz. Den var riktigt bra, de är så otroligt duktiga. Jag är imponerad.

Nu sitter jag på jobbet i vanlig ordning. Eftersom det är luuuugnt försöker jag plugga matte, men det är så fruktansvärt tråkigt. Men det är bara att bita i det sura äpplet.


Mösspåtagning igår

Nu är det nära! Här kommer lite pics från gårdagen (när jag fortfarande mindes att jag hade en kamera i väskan).



Nog om mösspåtagning! Hej svej

RSS 2.0