Ny frisyr?

Jag måste klippa mig snart. Men jag vet inte hur. Antingen klipper jag bara topparna, klipper kortare, klipper riktigt kort, klipper lugg eller sparar ut håret. Det finns så många olika frisyrer att välja mellan... Men man har vissa begränsnigar. Jag till exempel kommer aldrig få ett långt, tjockt och lockigt hår. Så jag måste välja något som passar min hårtyp. Åh... Har man väl klippt av håret finns det ingen återvändo. Så nu mina vänner undrar jag vad ni har att säga om saken?

Kommentarer
Postat av: Anna

Klipp ena sidan lång och andra kort, och så toppar du det hela med lugg.. och vipps så har du en helt ny frisyr! ;) Haha ne, men lugg skulle du ju alltid passa i, det vet jag sedan förut :)

2009-02-10 @ 22:29:29
URL: http://anniiea.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ja jag funderade ju på den... + att färga ena sidan rosa och andra blå... men jag vet inte, jag kanske inte passar i det. Vad tror du? ;)

2009-02-10 @ 22:48:06
URL: http://thequeenofdiamonds.blogg.se/
Postat av: Therese

Lugg passar du absolut i! Kanske skulle det va härligt med lite längre hår så här till våren/sommaren? Vilket som så blir det nog skitsnyggt :)

Blir det alldeles för kort är det bara att du använder dina extensions ju ;) hehe

2009-02-10 @ 23:30:57
Postat av: Sofie

ja tack för tipsen tjejer, det kanske blir lugg.. vem vet :) ja jag har ju alltid mina extensions (som dock fortfarande är oanvända)!

2009-02-11 @ 15:57:19
URL: http://thequeenofdiamonds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0